ONZE WINKELS ZIJN TERUG OPEN


Eindelijk! Onze winkels zijn terug open sinds 11 mei! We kijken ernaar uit je gezond en wel weer te zien.
Intussen ben je twee maanden thuis geweest en had je volop de tijd om te koken en je uit te leven in de keuken!
Nieuwe recepten waar je fier op bent, creatieve ervaringen samen met je gezin, intense en onvergetelijke momenten!

ALLES VOOR JOUW GEZONDHEID!

Ieders gezondheid blijft onze prioriteit, dus mag je erop rekenen dat we meer dan alle nodige gezondheidsmaatregelen hebben getroffen om je in de beste en de veiligste omstandigheden te ontvangen. We hebben aan alles gedacht om voor jou en voor je projecten te zorgen!


HEB JE VRAGEN? WIJ GEVEN JE GRAAG ANTWOORD.

Heb je vragen over de heropening van onze winkels, over een lopend project, een afspraak die je al vastlegde of wil vastleggen? Bekijk dan eerst even onze FAQ! Onze klantendienst staat ook voor je klaar. Je kan ons bereiken op 02 333 87 94 of via klantendienst@ixina.be

Ontdek onze FAQ

BEGIN TE DROMEN VA JE KEUKEN, OOK OP AFSTAND!

Verplaats je je liever niet voor je afspraak, maar wil je wel dat deze doorgaat? Wij zijn meer dan ooit beschikbaar, ook op afstand, om samen met jou je keukenproject te starten.

Meer infoHIER GAAN WE WEER! ONZE BATIBOUW CONDITIES!


Heb je door de quarantaineweken niet kunnen profiteren van onze uitzonderlijke condities tijdens mei?

Maak je geen zorgen; we hebben ze voor jou verlengd! Geniet van tot 6 gratis elektrotoestellen bij aankoop van jouw nieuwe ixina keuken!*

En om je echt in de bloemetjes te zetten, krijg je 5 jaar garantie op deze toestellen dankzij de gratis uitbreiding van 2 to 5 jaar van deze garantie, enkel bij ixina!**

Alles is veranderd, behalve onze levertermijn ! Bestel nu jouw keuken om er deze zomer van te kunnen genieten!

Beide aanbiedingen zijn geldig van 1 t.e.m. 30 juni!


MAAK EEN AFSPRAAK

RETAILER OF THE YEAR: HELP ONS OM ONZE DROOM WAAR TE MAKEN

Het hele jaar door doen we elke dag ons best om je tevreden te stellen en je dromen te laten uitkomen. Vandaag geven we jou de kans om ons te eren door ons te verkiezen tot Beste Winkelketen van België.

Stem voor ixina en probeer schitterende cadeaus te winnen :

  • - een Sonos Play 1 Duopack
  • - een Samsung Galaxy Watch
  • - een Google Home
  • - en nog andere

IK STEM MEE
DOWNLOAD ONZE FOLDER

Ontdek hier onze nieuwe folder of download het
hieronder!


MEER INSPIRATIE

Ontdek al onze keuken in de 2020 Catalogus, zal je zeker inspiratie voor jouw nieuwe keuken vinden!

Vraag onze catalogus aan


ONZE BATIBOUW FOLDER

Maar wat betekent de Batibouw Condities actie bij ixina nu voor je portemonnee? In onze folder ontdek je in één oogopslag alle condities en voordelen waar je tijdens juni van profiteert. Je vindt er verschillende voorbeelden van keukens waarop we onze actie hebben toegepast! Deze prijs omvat alles wat je op de foto ziet, inclusief alle aanwezige elementen in elke keuken.

Profiteer vlug van onze promoties! Een afspraak maken? Klik op een van de knoppen in onze folder.


JOUW #IXINAMOMENT

Deel jouw onvergetelijke keukenmomenten met ons via de hashtag #ixinamoment !

Ben je fier op je nieuwe keuken? Heb je foto’s van voor-en-na, van de inrichting, van leuke momenten in je ixina keuken? Deel ze met ons via de hashtag #ixinamoment op Instagram, of post ze op Facebook!

Wie weet, mischien verschijnt uw keuken binnenkort op onze website of op onze Instagram pagina...

Ontdek het #ixinamoment van onze klanten op onze pagina. Misschien doe je zo extra inspiratie op!

Volg ons op Facebook en op Instagram !*Aanbieding geldig van 01/06/2020 tot en met 30/06/2020. Tot 6 elektrotoestellen gratis van de merken AEG, BEKO, BOSCH, CANDY,PELGRIM, SIEMENS, SMEG, WHIRLPOOL, ZANUSSI en deelnemende referenties (zie hierboven) bij aankoop van meubels vanaf 2.500 €BTWi (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing) volgens het volgende barema: een gratis oven bij aankoopvan meubels vanaf 2.500 € BTWi (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing); een oven + een fornuis gratisbij aankoop van meubels vanaf 3.750 € BTWi (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing); een oven + eenfornuis + een dampkap gratis bij aankoop van meubels vanaf 5.500 € BTWi (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, leveringen plaatsing); een oven + een fornuis + een dampkap + een vaatwasser gratis bij aankoop van meubels vanaf 7.500 € BTWi (uitgezonderdaccessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing); een oven + een fornuis + een dampkap + een vaatwasser + een koelkastgratis bij aankoop van meubels vanaf 10.000 € BTWi (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing); een oven+ een fornuis + een dampkap + een vaatwasser + een koelkast + een microgolfoven gratis bij aankoop van meubels vanaf 12.000 € BTWi(uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing). De aangegeven referenties kunnen verschillen naargelang vanbeschikbaarheid. Aanbieding niet cumuleerbaar. Niet contractuele foto’s. Meer info in je ixina winkel.