SOLDEN: DEZE MAAND, BIJ IXINA KAN JIJ KIEZEN!


Uitzonderlijke kortingen op honderden expokeukens!

Ontdek al de solden op onze expokeukens!

ONZE EXPOKEUKENS

Verkiest je liever om je eigen keuken op maat te realiseren?

Dan t.e.m 31 augustus kan je genieten van kortingen tot 100% op je elektrotoestellen bij aankoop van je uitgeruste keuken!*

MAAK EEN AFSPRAAK

WAT ALS JE DROOMBUREAU EEN KEUKEN WAS ?

Breng je ook veel tijd door thuis?

Maakt telewerken nu integraal deel uit van je dagelijks leven?

Kies dan voor een nieuwe keuken die moderner, mooier en vooral functioneler is, zodat deze ook als werkruimte kan dienen.

Met ixina, zeg ja aan al je dromen.


MAAK EEN AFSPRAAK

DOWNLOAD ONZE FOLDER

Ontdek hier onze nieuwe folder of download het
hieronder!


MEER INSPIRATIE

Ontdek al onze keuken in de 2020 Catalogus, zal je zeker inspiratie voor jouw nieuwe keuken vinden!

Vraag onze catalogus aan


ONZE SOLDEN FOLDER

Maar wat betekent de Solden actie bij ixina nu voor je portemonnee? In onze folder ontdek je in één oogopslag alle condities en voordelen waar je tijdens augustus van profiteert. Je vindt er verschillende voorbeelden van keukens waarop we onze actie hebben toegepast! Deze prijs omvat alles wat je op de foto ziet, inclusief alle aanwezige elementen in elke keuken.

Profiteer vlug van onze promoties! Een afspraak maken? Klik op een van de knoppen in onze folder.JOUW #IXINAMOMENT

Deel jouw onvergetelijke keukenmomenten met ons via de hashtag #ixinamoment !

Ben je fier op je nieuwe keuken? Heb je foto’s van voor-en-na, van de inrichting, van leuke momenten in je ixina keuken? Deel ze met ons via de hashtag #ixinamoment op Instagram, of post ze op Facebook!

Wie weet, mischien verschijnt uw keuken binnenkort op onze website of op onze Instagram pagina...

Ontdek het #ixinamoment van onze klanten op onze pagina. Misschien doe je zo extra inspiratie op!

Volg ons op Facebook en op Instagram !ALLES VOOR JOUW GEZONDHEID!

Ieders gezondheid blijft onze prioriteit, dus mag je erop rekenen dat we meer dan alle nodige gezondheidsmaatregelen hebben getroffen om je in de beste en de veiligste omstandigheden te ontvangen. We hebben aan alles gedacht om voor jou en voor je projecten te zorgen!


HEB JE VRAGEN? WIJ GEVEN JE GRAAG ANTWOORD.

Heb je vragen over de heropening van onze winkels, over een lopend project, een afspraak die je al vastlegde of wil vastleggen? Bekijk dan eerst even onze FAQ! Onze klantendienst staat ook voor je klaar. Je kan ons bereiken op 02 333 87 94 of via klantendienst@ixina.be

Ontdek onze FAQ

BEGIN TE DROMEN VA JE KEUKEN, OOK OP AFSTAND!

Verplaats je je liever niet voor je afspraak, maar wil je wel dat deze doorgaat? Wij zijn meer dan ooit beschikbaar, ook op afstand, om samen met jou je keukenproject te starten.

Meer info*Aanbieding geldig van 1 tot en met 31 augustus 2020. Voor elke aankoop van een keuken waarvan de «meubel»-waarde (d.w.z. met uitzondering van huishoudelijke apparaten, accessoires, installatie en levering) is minimaal 2.500€ BTW incl., ixina biedt u een korting die gelijk is aan 20% van de waarde van uw bestelling. Deze korting wordt toegepast in de vorm van een % korting op een selectie van elektrotoestellen uit een van de volgende deelnemende merken (AEG, Beko, Bosch, Candy, Neff, Pelgrim, Siemens, Smeg, Whirlpool, Zanussi). Om van deze promotie te kunnen profiteren, moet de keuken uitgerust zijn met elektro van hetzelfde merk. Aanbod kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties.