Decoratie / accessoires
Gepubliceerd op 01 August 2022
Bijgewerkt op 01 August 2022

4 keukentools die je leven een pak makkelijker maken

Na een dag werken heb je waarschijnlijk niet veel zin om nog te staan zwoegen in de keuken. Alle hulp is dan ook welkom om het werk te verlichten. Deze 4 handige tools maken het leven in de keuken net iets aangenamer!

[Translate to Dutch:]

1. Een automatische kast voor een tikkeltje luxe

Overal zien we handige technologische snufjes opduiken, en dus ook in de keuken. Een automatische keukenkast gaat vanzelf open als je er zachtjes op duwt en sluit weer bij een druk op de knop. Dit soort kast is vooral praktisch voor opbergruimte die zich vrij hoog bevindt, maar leent zich ook uitstekend voor luxueuze barkasten. De kastdeur gaat trouwens volledig geluidloos open en dicht, waardoor je geen last meer hebt van slaande deuren.

2. Gezond eten met een stoomoven

Ben je het beu om uren achter je pannen en potten te staan? Een stoomoven maakt je leven een stuk makkelijker. Stomen gaat heel snel en is erg gezond! Door je eten te stomen blijven alle vitaminen behouden én hoef je geen vetstof te gebruiken. Wil je nog een stapje verder gaan? Kies dan een zelfreinigende stoomoven. Terwijl de oven zichzelf kuist, zit jij rustig met een wijntje in de zetel.

3. O zo handig: een eischeider

Je weet niet dat je dit gadget nodig hebt tot je het voor de eerste keer gebruikt. Een eischeider is een klein apparaatje waarmee je in een handomdraai de eidooier van het eiwit scheidt. Gedaan met knoeien en vloeken! Zo’n eischeider bestaat in verschillende uitvoeringen: van een strak metalen schaaltje tot een siliconen houdertje in de vorm van een visje. Dankzij deze handige keukentool bakken jouw kinderen gewoon een cake zonder dat de keuken onder de eieren hangt.

4. Een knoflookpeller en -snijder: onmisbare keukentools

Je kent het vast wel: met veel gepruts knoflook pellen om daarna met een knoflookpers te klungelen. En erger nog: de geur die je nog amper uit je handen krijgt! Met een knoflookpeller hoef je de look enkel in een rubberen buisje op de tafel te rollen. Een knoflooksnijder vermaalt daarna de look in kleine stukjes. De klus is zo geklaard en aan jouw handen is niets te ruiken! Wedden dat je deze tools binnenkort niet meer kunt missen?

De informaties in dit artikel zijn geldig wanneer het artikel gepubliceerd word. Sommige afbeeldingen zijn niet meer beschikbaar in het huidige assortiment. Uw adviseur zal u naar een gelijkaardig model in de winkel kunnen verwijzen.