€200 cadeau per aankoopschijf van €1000 aan meubels - Alleen t.e.m. 30/06.
Van 1 t.e.m 30 juni,
Geniet van €200 cadeau per aankoopschijf van €1000 aan meubels!
*Zie condities
Mijn keuken in al haar vormen
Fronten, inrichting, handgrepen... Aan jou de keuze!
Ik maak een afspraak
Profiteer van de expertise en de begeleiding op maat van een van onze adviseurs.
Mijn persoonlijke ruimte
Gebruik je persoonlijke ruimte om je gepersonaliseerde project te creëren en je afspraken voor te bereiden
Ik meld me aan
Kom kennismaken
Vind de dichtsbijzijnde winkel
Ik zoek
Hoe meet je jouw keuken goed op?
De correcte plaatsing van je keuken ?
Een afspraak maken
In de winkel, op afstand of direct online op onze persoonlijke ruimte om jouw droomkeukenproject te realiseren.
Ik wil graag teruggebeld
worden om mijn afspraak
Ik wil onafhankelijk
van mijn persoonlijke ruimte
een afspraak maken
Kom bij ons werken
ixina werft veel talenten in de winkel en biedt reële kansen om een ixina-winkel te openen, binnen een succesvolle groep.
Sluit je aan bij een team in de winkel
Verkopers, ontwerpers, winkelverantwoordelijken... Ontdek onze vele aanbiedingen en sluit je aan bij een team op mensenmaat.
Open een ixina winkel
De ixina-franchise is ondersteuning, prestaties, bekendheid, menselijke waarden en een winstgevend bedrijfsmodel!
Onze ontwerptools
Ontwerp eenvoudig je droomkeuken met onze designtools.
Mijn keuken in al zijn formaten
Personaliseer met de online keukensimulator fronten en handgrepen, werkbladen en accessoires op onze typische modellen
Configureer mijn toekomstige keuken
Modelleer met de 3D-tool de keuken van je dromen door de afmetingen van je kamer, de indeling en de stijl in te voeren die bij je past.
Niets heerlijker dan slowfood in de winter: een grote pot soep op het vuur, traag gegaard stoofvlees in de braadpan of een stevige, naar kaneel geurende appelcake in de oven, … Komt het water je al in de mond? Wacht nog heel even voor je naar je potten en pannen grijpt en lees eerst onze tips om je oven correct en efficiënt te gebruiken. Is voorverwarmen nu nodig of niet? Eindelijk uitsluitsel!
De beste plaats om je ovengerecht te bakken is in het midden van de oven. Alleen daar kan de warmte langs alle kanten de ingrediënten bereiken. Want staat je cake te hoog in de oven, dan brandt hij bovenaan aan. En zet je je braadslee te laag, dan zijn de groenten aan de onderkant zwartgeblakerd. Niet lekker en zéker niet gezond.
Als je haast hebt, is het nuttig om de oven al even te laten voorverwarmen terwijl jij de voorbereidingen treft. Het braad- of bakproces verloopt dan wat sneller, waardoor je gerecht ook sneller op tafel staat. Wil je de slowfoodtrend omarmen en je tijd nemen? Laat dan het voorverwarmen achterwege en oefen wat geduld tot je ovenschotel klaar is. Niks mis met wachten in het gezelschap van een aperitiefje/boek/goede muziek/fijne vrienden/…, integendeel!
Om te vermijden dat je gerecht uitdroogt, helpt het om stoom te genereren in de oven. Vooral bij een langdurig bakproces (zoals dat van brood) is het aangeraden om onderin de oven een schaaltje gevuld met water te zetten. Uiteraard is dat niet nodig als je over een stoomoven beschikt.
Aangekoekte etensresten zijn vaak moeilijk te verwijderen; je oven schoonmaken kan daardoor een lastig karweitje zijn – zeker wanneer je het te lang hebt uitgesteld. De oplossing? Wees gedisciplineerd en maak je oven na elk gebruik meteen schoon. Of investeer in een zelfreinigende oven.
De informaties in dit artikel zijn geldig wanneer het artikel gepubliceerd word. Sommige afbeeldingen zijn niet meer beschikbaar in het huidige assortiment. Uw adviseur zal u naar een gelijkaardig model in de winkel kunnen verwijzen.