Toegang tot 360° weergave Toevoegen aan favorieten
Cuadra
Cuadra

kleuren beschikbaar

Vorige

Wit

Leigrijs

Volgende

Cuadra

L-vormige opstelling

13 407 €/ BTWi
Meer weten
Prijsdetails weergeven

Personaliseer mijn keuken

Een bohemian look

Met een vrolijke mengelmoes van allerlei spulletjes en moderne meubels met een vintage-look, ontstaat een levendige en kleurrijke ruimte. Deze keuken heeft soul en flair! Het is heerlijk om te zien hoe deze retrosfeer uitnodigt om even uit de dagelijkse sleur te stappen!

Een retro-fornuis voor professionals

Geïnspireerd door de fornuizen van de grote chefs, combineert het Smeg-kookfornuis design met hoogwaardige prestaties: een kookplaat uitgerust met 6 gaspitten en daarnaast 3 ovens die het mogelijk maken om tegelijk een gebraad en een taart te bereiden. Er is ook een aparte kookzone voor een wok of kookpotten van groter formaat. Met de timer kan je de kooktijden op voorhand instellen.

 

Meubelfronten met karakter

De kaderfronten benadrukken het karakter van deze keuken. In combinatie met de zwarte gietijzeren handgrepen, krijgt de keuken een retro-uitstraling met een maximum aan persoonlijkheid!

Een moderne spoelbak die in het oog springt

De spoelbak wordt rechtstreeks op de onderkast gemonteerd, zodat het front zichtbaar blijft en extra charme aan de keuken geeft. Het is een decoratief element op zich maar ook erg praktisch met de extra brede en diepe spoelbak.

Een goed verborgen SMEG-dampkap

Met de afmetingen en de diepte van de kasten kan worden gespeeld om de dampkap te verbergen en een origineel en harmonieus opbergmeubel te creëren. Dit accentueert het creatieve en decoratieve karakter van deze keuken.

 

Een koelkast die de toon zet

Een koelkast die niet weggestopt moet worden! Het iconische koelkastengamma in jaren 50-stijl van Smeg combineert een retrolook met hoogwaardige technologische functionaliteit. Met zijn zachte rondingen en pop- of pastelkleuren is deze koelkast even leuk om te gebruiken als om naar te kijken!

 

Aan je zijdebij elke stap

  • Start je project

    Om uw project goed te beginnen, kunt u gebruik maken van onze tools (simulator, 3D-tool) en uw persoonlijke ruimte creëren om uw plannen en inspiraties te delen... en doe de inrichtingsquiz om zeker te weten dat u uw stijl vindt!

  • Ik deel mijn project

    Wie beter dan een expert om je project met jou te bespreken? Hij of zij zal je van bij de start bijstaan en begeleiden. Deel je project met een adviseur vanuit je persoonlijke ruimte en maak meteen een afspraak.

  • Ik plaats mijn keuken

    Werfvoorbereiding, een plaatsingsgids op papier en op video ....Wij garanderen u een complete ondersteuning! Weet dat we het ook voor u kunnen regelen met een van onze professionele installateurs.

Mijn keuken in al haar vormen

Fronten, inrichting, handgrepen ... Aan jou de keuze!

Creëer je persoonlijke ruimte

Bereid je projectboek voor met je favoriete modellen, je verlangens, je inspiratie ... en bezorg het nog voor je eerste bezoek aan je adviseur.

Ik creëer mijn ruimte

Ik maak een afspraak

Geniet van de expertise en de ondersteuning op maat van een van onze adviseurs.

Meer dan 50 winkels in België. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Ik vind mijn winkel
Keukenstijlen

5 keer inspiratie voor een vleugje Italië in je keuken

Meer weten
Vloeren en muren

Tegels tegen je keukenmuren? Ja, lang leve faiences!

Meer weten

651609

Bomen geplant sinds 1 januari 2022*

* 18 herplante bomen door de ngo Kiem des Levens voor elke verkochte keuken.

We blijven aan je zijde

Financieringsoplossingen op maat van jouw behoeften.

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden