Label Ecovadis 2022

kleuren beschikbaar

Vorige

Taupe grijs

Grafiet zwart

Roest

Mineraal groen

Fjord blauw

Alpine wit

Fijn zand

Wit

Volgende

Velvet sfeer

Opstelling met eiland

13 914 €/ BTWi
Meer weten
Prijsdetails weergeven

Personaliseer mijn keuken

Maak plaats voor zachtheid

Een keuken die zowel mooi is om naar te kijken als om aan te raken, een keuken die comfort en ongedwongenheid uitstraalt!

Met zijn ultramatte, fluwelen anti-vingerafdrukcoating biedt hij maximaal comfort en functionaliteit. Van slimme opbergoplossingen tot vele beschikbare kleuren, het is aan jou om je wensen van comfort en rust in vervulling te laten gaan!

 

Verlichte nissen

Gebruik de open nissen met geïntegreerde ledverlichting om je mooiste voorwerpen, boeken of lievelingsservies uit te stallen. Zo creëer je een decoratief accent en een gezellige sfeer.

De nissen zijn afgewerkt in Montreal eik, passend bij het werkblad, en zullen je leefruimte doen oplichten.

 

De oven die je leven gemakkelijker maakt

Snel voorverwarmen zonder wachten, eenvoudige reiniging van de ovenruimte met eco-Clean (ultra-absorberende poreuze keramische wanden en plafond die tijdens het koken vetspatten absorberen en vernietigen zonder rook of slechte geuren), perfecte bereidingen dankzij de homogene hitte... deze Siemens-oven heeft het allemaal, en jij dus ook!

 

Proef van de technologie

Met de NikolaTesla-kookplaat met afzuiging van ELICA kan je genieten van uitstekende prestaties en een perfecte bereiding. Het krachtige afzuigsysteem, dat in het midden van de kookplaat is geplaatst, garandeert een hoge mate van rookafzuiging. Geniet van het comfort om te koken als een ware chef, terwijl je met je gasten bijpraat.

 

 

Een fluwelen aankleding...

Dankzij de ultramatte fronten met anti-vingerafdruk technologie en fluwelen soft touch ontbreekt deze keuken noch aan uitstraling, noch aan comfort. Zo wordt het een plek om heerlijke momenten in door te brengen! In combinatie met de kleur van lichte eik, straalt het geheel een zachte, rustige sfeer uit.

Met of zonder handgrepen

Het VELVET-model is verkrijgbaar met of zonder handgrepen. Zo kan je je eigen stijl creëren. Kies uit 10 profielkleuren, en geniet van meubelfronten die even aangenaam aanvoelen als ze ogen.

Fan van ‘full black’

We houden van de ‘full black’ Axia-spoeltafel van Blanco met zijn dunne, extra platte rand, zijn ruime spoelbak, zijn harmonieus geïntegreerd afdruipvlak en zijn bijpassende mengkraan met sproeikop.

Een origineel detail: de mengkraan is op de zijkant geplaatst en biedt alle gebruikscomfort.

 

 

Aan je zijdebij elke stap

  • Start je project

    Om uw project goed te beginnen, kunt u gebruik maken van onze tools (simulator, 3D-tool) en uw persoonlijke ruimte creëren om uw plannen en inspiraties te delen... en doe de inrichtingsquiz om zeker te weten dat u uw stijl vindt!

  • Ik deel mijn project

    Wie beter dan een expert om je project met jou te bespreken? Hij of zij zal je van bij de start bijstaan en begeleiden. Deel je project met een adviseur vanuit je persoonlijke ruimte en maak meteen een afspraak.

  • Ik plaats mijn keuken

    Werfvoorbereiding, een plaatsingsgids op papier en op video ....Wij garanderen u een complete ondersteuning! Weet dat we het ook voor u kunnen regelen met een van onze professionele installateurs.

Mijn keuken in al haar vormen

Fronten, inrichting, handgrepen ... Aan jou de keuze!

Start je simulatie

Creëer je persoonlijke ruimte

Bereid je projectboek voor met je favoriete modellen, je verlangens, je inspiratie ... en bezorg het nog voor je eerste bezoek aan je adviseur.

Ik creëer mijn ruimte

Ik maak een afspraak

Geniet van de expertise en de ondersteuning op maat van een van onze adviseurs.

Ik maak een afspraak

Meer dan 50 winkels in België. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Ik vind mijn winkel
Lay-out / ergonomie

De correcte plaatsing van je keuken ?

Meer weten
Werkplan

Hoe kies je een werkblad voor je keuken dat past met je keukenstijl en je praktische behoefte?

Meer weten

1292361

Bomen geplant sinds 1 januari 2022*

* 12 herplante bomen door de ngo Kiem des Levens voor elke verkochte keuken.

We blijven aan je zijde

Financieringsoplossingen op maat van jouw behoeften.

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden