Laatste kans om te profiteren van de Batibouw condities in jouw ixina-winkel!

Heb je zin in een volledig ingerichte keuken ? Dan is het nog het moment om te genieten van tot 6 gratis elektrotoestellen bij aankoop van jouw nieuwe ixina keuken*!

En om je echt in de bloemetjes te zetten, krijg je 5 jaar garantie, enkel bij ixina*!

Wat wacht je nog om een afspraak te maken? Deze aanbieding is geldig t.e.m. 31 mei !

MAAK EEN AFSPRAAK

Ontdek onze nieuwe digitale folder en laat u inspireren door onze verschillende keukens en hun prijzen met onze aantrekkelijke promotie !

IK ONTDEK


Van 16 t.e.m 31 mei 2022

Te winnen in elke winkel 1 aankoopbon ter waarde van €2.500€ op je keuken.

MAAK EEN AFSPRAAK

 

ONZE NIEUWE FOLDER

Maar wat betekent de Batibouw actie bij ixina nu voor je portemonnee? Je vindt er verschillende voorbeelden van keukens waarop we onze actie hebben toegepast ! 

ALLES VOOR JOUW GEZONDHEID!

Ieders gezondheid blijft onze prioriteit, dus mag je erop rekenen dat we meer dan alle nodige gezondheidsmaatregelen hebben getroffen om je in de beste en de veiligste omstandigheden te ontvangen. 

HEB JE VRAGEN? 

Bekijk dan eerst even onze FAQ! Onze klantendienst staat ook voor je klaar. Je kan ons bereiken op 02 333 87 94 of via klantendienst@ixina.be

ONTDEK ONZE FAQ

BEGIN TE DROMEN VA JE KEUKEN, OOK OP AFSTAND!

Wij zijn meer dan ooit beschikbaar, ook op afstand, om samen met jou je keukenproject te starten.

MEER INFO

DOWNLOAD ONZE FOLDER

Je kan ook onze nieuwe folder
hieronder downloaden!

MEER INSPIRATIE

Ontdek al onze keuken in de 2022 Catalogus, zal je zeker inspiratie voor jouw nieuwe keuken vinden!

JOUW #IXINAMOMENT

Deel jouw onvergetelijke keukenmomenten met ons via de hashtag #ixinamoment !

Ben je fier op je nieuwe keuken? Heb je foto’s van voor-en-na, van de inrichting, van leuke momenten in je ixina keuken? Deel ze met ons via de hashtag #ixinamoment op Instagram, of post ze op Facebook !

Wie weet, mischien verschijnt uw keuken binnenkort op onze website of op onze Instagram pagina...

Ontdek het #ixinamoment van onze klanten op onze pagina. Misschien doe je zo extra inspiratie op!

MAAK EEN AFSPRAAK

* Aanbieding geldig van 01/05/2022 tot 31/05/2022 bij aankoop van een uitgeruste keuken. Tot 6 elektrotoestellen gratis uit de deelnemende merken (AEG, BEKO, BOSCH, PELGRIM, SIEMENS, SMEG, WHIRLPOOL, ZANUSSI) vanaf een aankoop van € 2.500 aan keukenmeubelen (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing) volgens het volgende barema: een gratis oven vanaf een aankoop van € 2.500 excl. btw aan keukenmeubelen (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing); een oven + een kookplaat gratis vanaf een aankoop van € 3.750 excl. btw aan keukenmeubelen (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing); een oven + een kookplaat + een dampkap gratis vanaf een aankoop van € 5.500 excl. btw aan keukenmeubelen (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing); een oven + een kookplaat + een dampkap + een vaatwasmachine gratis vanaf een aankoop van € 7.500 excl. btw aan keukenmeubelen (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing); een oven + een kookplaat + een dampkap + een vaatwasmachine + een koelkast gratis vanaf een aankoop van € 10.000 excl. btw aan keukenmeubelen (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing); een oven + een kookplaat + een dampkap + een vaatwasmachine + een koelkast + een microgolfoven gratis vanaf een aankoop van € 12.500 excl. btw aan keukenmeubelen (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing). Tot 5 jaar garantie voor de elektrotoestellen die vermeld staan in de huidige offerte, als volgt: wettelijke garantie van 2 jaar verlengd met 3 jaar extra garantie. Zie voorwaarden en tarieven in de winkel. De deelnemende referenties kunnen veranderen in functie van de beschikbaarheid en zolang de voorraad strekt bij de leveranciers. De deelnemende referenties zijn te bekijken in de winkel. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties. Meer informatie in je ixina-winkel of op ixina.be.

* * Spel met koopverplichting. 1 trekking per winkel, verricht op basis van bestellingen geplaatst tussen 16 en 31 mei 2022 in elk van onze 55 winkels. Prijs per winkel: een waardebon van 2500€ voor de keuken van de winnaar. Volledig reglement op ixina.be of in de winkel.