IXINA VERLENGT HAAR BATIBOUW CONDITIESHeb je zin in een volledig ingerichte keuken ? Dan is het nog het moment om te genieten van tot 6 gratis elektrotoestellen bij aankoop van jouw nieuwe ixina keuken!*

En om je echt in de bloemetjes te zetten, krijg je 5 jaar garantie op deze toestellen dankzij de gratis uitbreiding van 2 to 5 jaar van deze garantie, enkel bij ixina!**

Beide aanbiedingen zijn geldig t.e.m 30 april

Onze winkels blijven open enkel op afspraak, kom langs om ja aan je dromen te zeggen!

MAAK EEN AFSPRAAK


ALLES VOOR JOUW GEZONDHEID!

Ieders gezondheid blijft onze prioriteit, dus mag je erop rekenen dat we meer dan alle nodige gezondheidsmaatregelen hebben getroffen om je in de beste en de veiligste omstandigheden te ontvangen. We hebben aan alles gedacht om voor jou en voor je projecten te zorgen!


HEB JE VRAGEN? WIJ GEVEN JE GRAAG ANTWOORDEN.

Heb je vragen over de heropening van onze winkels, over een lopend project, een afspraak die je al vastlegde of wil vastleggen? Bekijk dan eerst even onze FAQ! Onze klantendienst staat ook voor je klaar. Je kan ons bereiken op 02 333 87 94 of via klantendienst@ixina.be

Ontdek onze FAQ

BEGIN TE DROMEN VAN JE KEUKEN, OOK OP AFSTAND!

Verplaats je je liever niet voor je afspraak, maar wil je wel dat deze doorgaat? Wij zijn meer dan ooit beschikbaar, ook op afstand, om samen met jou je keukenproject te starten.

Meer info


ONZE NIEUWE FOLDER

Maar wat betekent de Batibouw actie bij ixina nu voor je portemonnee? In onze folder ontdek je in één oogopslag alle condities en voordelen waar je tijdens april van profiteert. Je vindt er de keukentrends van 2021 en verschillende voorbeelden van keukens waarop we onze actie hebben toegepast! Deze prijs omvat alles wat je op de foto ziet, inclusief alle aanwezige elementen in elke keuken.

Profiteer vlug van onze promoties! Een afspraak maken? Klik op een van de knoppen in onze folder.


promoRDV

DOWNLOAD ONZE FOLDER

Je kan ook onze nieuwe folder
hieronder downloaden!


MEER INSPIRATIE

Ontdek al onze keuken in de 2021 Catalogus, zal je zeker inspiratie voor jouw nieuwe keuken vinden!

Vraag onze catalogus aan


JOUW #IXINAMOMENT

Deel jouw onvergetelijke keukenmomenten met ons via de hashtag #ixinamoment !

Ben je fier op je nieuwe keuken? Heb je foto’s van voor-en-na, van de inrichting, van leuke momenten in je ixina keuken? Deel ze met ons via de hashtag #ixinamoment op Instagram, of post ze op Facebook!

Wie weet, mischien verschijnt uw keuken binnenkort op onze website of op onze Instagram pagina...

Ontdek het #ixinamoment van onze klanten op onze pagina. Misschien doe je zo extra inspiratie op!

Volg ons op Facebook en op Instagram !

**Aanbieding geldig van 01/04/2021 t.e.m. 30/04/2021. Tot 6 elektrotoestellen gratis van de deelnemende merken (AEG, BEKO, BOSCH, PELGRIM, SIEMENS, SMEG, WHIRLPOOL, ZANUSSI) en referenties (zie hieronder) bij een meubelaankoop vanaf 2.500 € btwi (accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing niet inbegrepen) volgens het volgende barema: een gratis oven bij een meubelaankoop vanaf 2.500 € btwi (accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing niet inbegrepen); een gratis oven + kookplaat bij een meubelaankoop vanaf 3.750 € btwi (accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing niet inbegrepen); een gratis oven + kookplaat + dampkap bij een meubelaankoop vanaf 5.500 € btwi (accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing niet inbegrepen); een gratis oven + kookplaat + dampkap + vaatwasser bij een meubelaankoop vanaf 7.500 € btwi (accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing niet inbegrepen); een gratis oven + kookplaat + dampkap + vaatwasser + koelkast bij een meubelaankoop vanaf 10.000 € btwi (accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing niet inbegrepen); een gratis oven + kookplaat + dampkap + vaatwasser + koelkast + microwave bij een meubelaankoop vanaf 12.500 € btwi (accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing niet inbegrepen). De referenties kunnen wijzigen volgens de beschikbaarheid en de voorraad. Aanbieding niet cumuleerbaar. Meer info in je ixina-winkel.