Toegang tot 360° weergave Toevoegen aan favorieten
Moda
Moda
Moda
Moda
Moda
Moda

kleuren beschikbaar

Vorige

Alpine wit

Wit

Zijde grijs

Magnolia

Fijn zand

Vulkaan grijs

Volgende

Moda

L-vormige opstelling

11 437 €/ BTWi
Meer weten
Prijsdetails weergeven

Personaliseer mijn keuken

Een mooi huwelijk in het wit

Wanneer zacht hout en zuiver wit elkaar ontmoeten, straalt het geheel rust uit. Een ultralichte en tijdloze keuken die veel ruimte laat voor ontspanning en comfort. Met zijn strakke lijnen en tijdloze stijl, ontstaat er een open en gastvrije leefruimte.

 

Wit rijmt met elegantie

We houden van het strakke design van de Blanco-mengkraan in wit SILGRANIT met handdouche. Volledig in harmonie met een witte spatwand, een witte spoelbak en een wit werkblad, verdwijnt hij in het decor.

Een lumineus idee

Om alles binnen handbereik te hebben zonder het werkblad vol te proppen, gaat er uiteraard niets boven een hanglamp waaraan je je dagelijkse keukengerei kunt hangen! Dankzij het backlight zorgt ze voor een fraaie verlichting van de keuken en voor een moderne toets.

Gesloten of open, waarom zou je kiezen?

Een kast met schuifdeuren is even praktisch als esthetisch. Ze biedt de mogelijkheid om naargelang je humeur spullen uit te stallen en het decor in een handomdraai te veranderen! Lijn de deuren uit of verschuif ze, aan jou de keuze om een meubel te creëren dat elke dag verandert!

 

Een fantastisch duo

Wat is er praktischer dan je oven en microgolf boven elkaar en op de juiste hoogte te hebben! Het duo is niet alleen functioneel, maar ook efficiënt. De pyrolyseoven heeft een automatische reinigingsfunctie die dankzij een hoge temperatuur tot 500°C alle vetdeeltjes vernietigt die zich op de wanden vormen. Hij beschikt over 10 automatische kookprogramma's om te koken als een echte chef! Wat de look betreft, vinden we de zwarte kleur mooi als hij is uitgezet.

 

Spelen met de roldeuren

Met een kast met witte roldeuren kan je experimenteren: een open versie om toegang te hebben tot je kleine elektrotoestellen of om je favoriete voorwerpen tentoon te stellen, en een gesloten versie om veel discrete opbergruimte te hebben.

 

Aan je zijdebij elke stap

  • Start je project

    Om uw project goed te beginnen, kunt u gebruik maken van onze tools (simulator, 3D-tool) en uw persoonlijke ruimte creëren om uw plannen en inspiraties te delen... en doe de inrichtingsquiz om zeker te weten dat u uw stijl vindt!

  • Ik deel mijn project

    Wie beter dan een expert om je project met jou te bespreken? Hij of zij zal je van bij de start bijstaan en begeleiden. Deel je project met een adviseur vanuit je persoonlijke ruimte en maak meteen een afspraak.

  • Ik plaats mijn keuken

    Werfvoorbereiding, een plaatsingsgids op papier en op video ....Wij garanderen u een complete ondersteuning! Weet dat we het ook voor u kunnen regelen met een van onze professionele installateurs.

Mijn keuken in al haar vormen

Fronten, inrichting, handgrepen ... Aan jou de keuze!

Start je simulatie

Creëer je persoonlijke ruimte

Bereid je projectboek voor met je favoriete modellen, je verlangens, je inspiratie ... en bezorg het nog voor je eerste bezoek aan je adviseur.

Ik creëer mijn ruimte

Ik maak een afspraak

Geniet van de expertise en de ondersteuning op maat van een van onze adviseurs.

Ik maak een afspraak

Meer dan 50 winkels in België. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Ik vind mijn winkel
Lay-out / ergonomie

De correcte plaatsing van je keuken ?

Meer weten
Werkplan

Hoe kies je een werkblad voor je keuken dat past met je keukenstijl en je praktische behoefte?

Meer weten

569903

Bomen geplant sinds 1 januari 2022*

* 18 herplante bomen door de ngo Kiem des Levens voor elke verkochte keuken.

We blijven aan je zijde

Financieringsoplossingen op maat van jouw behoeften.

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden