kleuren beschikbaar

Vorige

Magnolia

Wit

Alpine wit

Zijde grijs

Steengrijs

Volgende

Trend

U-vormige opstelling

16 986 €/ BTWi
Meer weten
Prijsdetails weergeven

Personaliseer mijn keuken

Een gezellig cocon

Een keuken waarin je graag leeft, met een mix van authentiek hout en tijdloos wit. De gezellige U-opstelling laat veel licht binnenkomen. Ze creëert een intieme en comfortabele hoek waar je je favoriete gerechten kunt bereiden terwijl je rustig met je gasten praat.

De kunst van verlichting

 

Geef je keuken een gezellige sfeer en reliëf. De geïntegreerde verlichting in de kast met legplanken zet je decoratieve voorwerpen in de kijker. En tegelijkertijd creëert ze een mooie afwisseling met de verschillende frontelementen.

 

We zijn fan van nissen

Elke ruimte telt als je je keuken functioneel wilt maken. Zo kan je de opbergruimte optimaliseren met een nis onder je eethoek. Hierin kan je alle voorwerpen opbergen die je dagelijks gebruikt, zodat het geheel nuttiger en comfortabeler wordt!

Rolluiken zoals we ze graag zien

Kasten met rolluiken zijn ‘in’. Ze laten je toe te spelen met open of gesloten meubels, om je servies of kleine elektrotoestellen te verbergen of te tonen... Maar ze laten ook toe om je keuken een andere uitstraling te geven. Je kan kiezen voor een persoonlijkere stijl met open kasten, of voor een soberder geheel met gesloten kasten.

Een ultra-compacte spoelbak

De compacte spoelbak van BLANCO met enkele XL-kuip is elegant en praktisch, zelfs in kleine keukens. Met zijn uitschuifbare afdruipvlak en bijpassend rooster biedt hij optimaal gebruiksgemak en comfort.

Opbergruimte die verandert

 

Bij kasten met schuifdeuren hoef je niet te kiezen tussen open of gesloten legplanken. Het is aan jou om te beslissen of je je mooie servies laat zien of niet. De fronten met houtdecor in Scandinavische stijl geven het geheel karakter en charme.

 

Een keuken die openstaat voor innovatie

De kookplaat met afzuiging: een 2-in-1 oplossing! Het in de kookplaat geïntegreerde afzuigsysteem maakt een einde aan allerlei beperkingen. Het maakt plaats en het gezichtsveld vrij zonder afbreuk te doen aan efficiëntie. Wat een genot om te koken in deze volledig open keuken!

Een fraaie spatwand

Door te kiezen voor een spatwand die bij je werkblad past, creëer je een harmonieus en homogeen geheel. En door de wand te verfraaien met een metalen stang met backlight, zijn je keukenaccessoires altijd binnen handbereik!

Aan je zijdebij elke stap

  • Start je project

    Om uw project goed te beginnen, kunt u gebruik maken van onze tools (simulator, 3D-tool) en uw persoonlijke ruimte creëren om uw plannen en inspiraties te delen... en doe de inrichtingsquiz om zeker te weten dat u uw stijl vindt!

  • Ik deel mijn project

    Wie beter dan een expert om je project met jou te bespreken? Hij of zij zal je van bij de start bijstaan en begeleiden. Deel je project met een adviseur vanuit je persoonlijke ruimte en maak meteen een afspraak.

  • Ik plaats mijn keuken

    Werfvoorbereiding, een plaatsingsgids op papier en op video ....Wij garanderen u een complete ondersteuning! Weet dat we het ook voor u kunnen regelen met een van onze professionele installateurs.

Mijn keuken in al haar vormen

Fronten, inrichting, handgrepen ... Aan jou de keuze!

Start je simulatie

Creëer je persoonlijke ruimte

Bereid je projectboek voor met je favoriete modellen, je verlangens, je inspiratie ... en bezorg het nog voor je eerste bezoek aan je adviseur.

Ik creëer mijn ruimte

Ik maak een afspraak

Geniet van de expertise en de ondersteuning op maat van een van onze adviseurs.

Ik maak een afspraak

Meer dan 50 winkels in België. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Ik vind mijn winkel
Lay-out / ergonomie

De correcte plaatsing van je keuken ?

Meer weten
Werkplan

Hoe kies je een werkblad voor je keuken dat past met je keukenstijl en je praktische behoefte?

Meer weten

1288216

Bomen geplant sinds 1 januari 2022*

* 12 herplante bomen door de ngo Kiem des Levens voor elke verkochte keuken.

We blijven aan je zijde

Financieringsoplossingen op maat van jouw behoeften.

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden