Terug

Je keuken in 3D: 5 redenen om 3D-software te gebruiken voor je keukenontwerp

Wat als je jouw nieuwe keuken al kon bekijken nog vóór je de meubels en materialen hebt besteld? Dat kan met de 3D-ontwerptool van ixina! Hij laat je heel eenvoudig toe om al je keukenideeën uit te proberen, het resultaat te bekijken en je keukenplan in 3D op te stellen. Zo vertrekt je keukenproject op een stevigere, goed doordachte basis. Ontdek hier de troeven van onze 3D-ontwerptool!

Test je keukenideeën hier in 3D uit

Met 3D bekijk je jouw volgende keuken op ware grootte

Met krachtige ontwerpsoftware lijkt het wel alsof je middenin je toekomstige keuken staat! Hoe gaat dit in zijn werk? Een 3D-ontwerptool heeft veel weg van een online videospelletje waarin je iets bouwt. Eerst teken je de kamer waar je keuken komt te staan in 3D. Zo zie je de beschikbare ruimte en kan je verschillende inrichtingen uitproberen. Heb je bijvoorbeeld genoeg plaats voor een keukeneiland? De software toont het je meteen!

Probeer al je keukendromen uit in onze ontwerptool

Eens je de kamer hebt uitgetekend, stelt onze slimme software je automatisch verschillende opstellingen voor in functie van de afmetingen en de onderdelen van je ruimte (deuren, ramen, water, elektriciteit …). Jij blijft natuurlijk de bouwmeester en kan dus ook andere opstellingen uitproberen: een U-vorm, L-vorm, I-vorm … Ben je ook benieuwd naar materialen en kleuren, of wil je ontdekken of je beter een ingebouwde of vrijstaande koelkast plaatst, een enkele of dubbele wasbak … Het kan allemaal! Probeer virtueel verschillende stijlen uit of, waarom niet, een gewaagd kleurtje op één van je muren. Onze 3D-ontwerptool maakt je wildste dromen tastbaar. 

Toon je 3D-keukenplan aan je vrienden en familie

Denk je het ideale ontwerp gevonden te hebben? Met de software van ixina kan je jouw ontwerp makkelijk bewaren op je smartphone. Bespreek je ontwerp met je vrienden en familie of doe rustig nog een paar aanpassingen wanneer het jou uitkomt. Je keukenontwerp blijft altijd toegankelijk in de app.

 

Schat makkelijk in hoeveel een aanpassing zou kosten

Omdat je natuurlijk graag wil weten hoeveel je keukenontwerp je zou kosten, toont de 3D-ontwerpsoftware je automatisch het volledige prijskaartje. Pas je het ontwerp aan, dan zie je gelijktijdig de nieuwe budgetinschatting verschijnen. En uiteraard zijn al je ontwerpen volledig vrijblijvend. Maar opgelet: dit werkt verslavend!

 

Dankzij de ontwerpsoftware breng je een concreet idee naar je ixina-adviseur

Door zelf een eerste ontwerp van je toekomstige keuken aan te maken, kan je een concreet idee voorstellen aan je ixina-adviseur. In één oogopslag ziet hij of zij zo niet alleen je keukenindeling en beschikbare ruimte, maar ook je voorkeuren, je verlangens en je behoeften. Dat is de ideale manier om meteen een verrijkende samenwerking aan te gaan met je ixina-adviseur.

 

Je keukendroom krijgt vorm in 3D en komt tot leven bij ixina

Een 3D-ontwerp is het begin van een gepersonaliseerd proces, vanaf het idee - het jouwe - tot en met de concrete installatie van alle elementen.

Je droomkeuken ontstaat in je hoofd, krijgt vorm wanneer je hem in 3D uittekent met onze online 3D-tool en komt tot leven in de winkel. Daarna blijft jouw project en keuken op om het even welk moment toegankelijk voor wijzigingen.

Trouwens, als je niet van ontwerpen houdt, doen we dit met plezier in jouw plaats. De 3D-ontwerptool van ixina is een hulpmiddel, geen verplichting. Al durven we er veel op verwedden dat één keer proberen volstaat om je te overtuigen …