Decoratie / accessoires
Gepubliceerd op 12 February 2020
Bijgewerkt op 12 February 2020

Wat hoort er zoal thuis in een complete keuken?

Wil je een complete keuken inrichten bij je thuis? Gelijk heb je, want zo ben je verzekerd van gebruiksgemak. In een complete keuken heb je altijd al je gerief binnen handbereik en je bepaalt zelf welke keukenapparatuur voor jou onmisbaar is. Maar wat hoort er nu zoal thuis in jouw complete keuken? Enkele suggesties, voor wie het zichzelf graag makkelijk maakt in de keuken én ook esthetiek hoog in het vaandel draagt.

[Translate to Dutch:] Cuisine ixina

Basisinvulling van jouw complete keuken

Uiteraard bestaat er niet zoiets als één vaststaande inrichting voor een complete keuken. Alles hangt af van jouw smaak, gewoonten en – niet onbelangrijk – budget. Toch zijn er enkele basics die zeker niet mogen ontbreken in welke keuken dan ook, van kitchenette tot keuken met centraal kookeiland:

  • Uitstekend functionerend sanitair. Geen keuken kan zonder degelijke keukenkranen.

  • Efficiënt ingerichte keukenkasten. Hoe meer opbergruimte, hoe beter.

  • Een kookplaat – inductie of keramisch: wat kies jij?

 

Welke accessoires kiezen?

De basisinrichting van een complete keuken kun je aanvullen met tal van accessoires naar keuze – alles wat je nodig hebt om jouw dagelijkse kookactiviteiten zo aangenaam mogelijk te maken. Had je bijvoorbeeld al gedacht aan:

  • handige besteklades in je kasten,

  • een draaicarrousel om je hoekkast optimaal te benutten als opslagruimte,

  • een draadloos oplaadpunt geïntegreerd in het werkblad,

  • of sfeervolle led-verlichting onder of boven de kasten?

Die laatste oplossing levert je naast een waardevol esthetisch effect ook nog eens een goed verlichte werkplek op in de keuken.

 

Koken met een muziekje erbij

Trek jij steevast al tijdens het koken een fles wijn open om te genieten van een eerste glas? Dan kan een sfeervol muziekje op de achtergrond niet ontbreken. Tegenwoordig kun je een muziekinstallatie in je keuken integreren, waarmee je via bluetooth of wifi naar je favoriete muziek of radiozender kunt luisteren. Er is niets zichtbaar, zodat je keuken een ‘cleane’ look behoudt.

De informaties in dit artikel zijn geldig wanneer het artikel gepubliceerd word. Sommige afbeeldingen zijn niet meer beschikbaar in het huidige assortiment. Uw adviseur zal u naar een gelijkaardig model in de winkel kunnen verwijzen.