ixi’families: ixina volgt 3 families bij de renovatie van hun keukenIn een huis is de keuken zonder twijfel de favoriete plek van gezinnen. Ze vinden er elkaar, delen er nieuws en ervaringen, zitten er te mokken of te lachen … Kortom, hier wordt echt geleefd! Daarom heeft ixina beslist om de belevenissen van 3 ixi’Families met jou te delen. Ze gaan allemaal eerst hun keuken transformeren om er daarna lekkere gerechtjes te bereiden en te delen … met hun familie of vrienden. En natuurlijk ook met jou!Wie zijn die ixi’families?

Dit zijn 3 ambassadeursgezinnen. Elk van hen zal ons hun aanpak voorstellen, van bij het ontstaan van hun keukenidee tot bij de verwezenlijking van hun droom. We gaan hen dus volgen tijdens hun project, zonder de kleinste stap over te slaan. En aangezien al deze gezinnen elk belangrijk moment in de renovatie van hun keuken met jou zullen delen, word jij een bevoorrechte getuige van dit avontuur, van bij het ontwerp van hun keuken over de keuzes van het model, de afwerking, de deco … tot het moment dat ze er hun nieuwe leven starten.

Lang leve de keukenrenovatie!

Je zal het snel merken: je keuken renoveren met ixina, dat is begeleid worden van in het prille begin tot op het einde van je project, om van droom naar werkelijkheid te gaan. Je zal de gezinnen volgen van bij het moment waarop ze hun ideeën willen concretiseren door onze website te raadplegen, onze catalogus te doorbladeren of onze Instagram- of Pinterestprofielen te bekijken.

Je bent er ook bij wanneer ze de winkel bezoeken om raad te vragen aan onze adviseurs over de oplossing die het best past bij hun ruimte en hun levensstijl. Zo kom je stap voor stap tot bij het moment van de installatie van de keuken en merk je met eigen ogen met welke zorg onze plaatsers werken, zodat al onze ixi’Families nog lang van hun keuken kunnen genieten. Daarna kan je meegenieten van enkele mooie levensmomenten: je ontdekt welk comfort de ixina-keuken deze ixi’Families biedt en welke geluksmomenten ze er beleven.


Waar kan je dit allemaal volgen?

Waar je maar wil: op onze sociale media of op onze website in het deel ‘Inspiratie en decotrends’. Zo ontdek je in levenden lijve hoe de verschillende stappen van het ontwerp, de plaatsing en de installatie van een ixina-keuken concreet verlopen. En tussen de 3 gezinnen zit er vast eentje met een profiel dat jou bevalt en dat je met net iets meer plezier en belangstelling zal volgen.