Het gezin van Daniela

Het gezin van Daniela

Een superactieve mama!

Daniela is tv-presentatrice, creëert content en is de mama van kleine Victor. Daniela heeft geen tijd om zich te vervelen en combineert op dynamische wijze haar huiselijk leven met haar verschillende activiteiten. Zij en haar zoon brengen graag tijd door in de keuken, maar de huidige ruimte is niet naar haar zin en ook niet praktisch genoeg om ervan te kunnen genieten. Haar toekomstige keuken? Ze droomt van een veilige, moderne keuken met opbergruimte voor alles wat ze in haar dagelijks leven nodig heeft. Qua stijl houdt ze van een heldere en strakke sfeer met een natuurlijke houttoets... Kortom, ze ziet het al helemaal voor zich en kan niet wachten om haar lekkerste gerechten voor haar oogappel klaar te maken !

Daniela's videoportret

1. Hun leven vóór ixina

De keuken is minimaal uitgerust, het meubilair is eenvoudig en niet stijlvol, en het werkblad mist gebruikscomfort en ruimte... Het geheel heeft een opfrissing en een modernere look nodig! Het doel: design en functionaliteit combineren om een praktische, moderne en gezellige keuken te creëren.

2. Hun leven sinds ixina

Met meer en praktische opbergruimte heeft Daniela nu een opgeruimd en strak werkblad. Ze waardeert vooral de talrijke kasten die werden geïntegreerd om de opbergruimte te optimaliseren. Wat de stijl betreft, houdt ze van het contrast tussen het zwart en matwit, dat een elegante toets geeft aan het geheel. Tot slot past het natuurlijke graniet van het werkblad perfect in de algemene sfeer en beantwoordt het aan haar wens om een chique en warme omgeving te creëren!

Model Trend alpinewit - werkblad in gevlamde natuursteen renaissance black.

Volg ons voor nog meer inspiratie