Het gezin van Natalie

Het gezin van Natalie

Een koppel fan van keto!

Natalie houdt niet alleen van koken… ze is ook fan geworden van keto (ketogeen) koken, d.w.z. koolhydraatarm! Elke dag gaat ze samen met Yann deze culinaire uitdaging aan door originele en heerlijke recepten te bedenken. Maar hun keukenruimte is voor dit kookplezier allesbehalve optimaal. Hun toekomstige keuken? Ze dromen van een goed georganiseerde, ruime en functionele ruimte, met een royaal werkblad om al hun nieuwe recepten te bereiden. Om nog maar te zwijgen van het centrale eiland dat voor hen essentieel is voor een praktische en gezellige keuken!

Natalie's videoportret

1. Hun leven vóór ixina

Een donkere en slecht uitgeruste ruimte, weinig opbergruimte, verouderde elektrotoestellen ... Natalie had een functionele ruimte nodig met veel licht, om haar culinaire talenten bot te kunnen vieren en er nog meer tijd aan te besteden!

2. Hun leven sinds ixina

Natalie koos voor het model Velvet: een combinatie van wit op de matte fronten om vingerafdrukken te voorkomen, hout voor een warm aspect en een werkblad met betonlook. De keuken is nu veel helderder en lichter. Er is ook meer opbergruimte en de nieuwe toestellen (met A++ label omdat Natalie milieubewust is) zorgen voor maximaal comfort. Onder de oven zit een warmhoudlade, erg handig om de maaltijd van Yann warm te houden als die laat thuiskomt! Nog een extraatje: het apothekerskastje dat Nathalie in de winkel had gespot en dat zijn plekje heeft gevonden in haar nieuwe keuken!

Model Velvet alpinewit – werkblad decor schiefer grijs.

Volg ons voor nog meer inspiratie