Het gezin van Stephanie

Het gezin van Stephanie

Een nieuw samengesteld gezin!

Stéphanie en haar partner zijn sinds kort eigenaar van hun nieuwe huis waar ze samen met hun 4 kinderen wonen. Een vrolijke en levendige plek die ruimte noch comfort mist om het hele gezin te huisvesten. Enig minpuntje: de huidige keuken mist de nodige uitrusting en plaats om er met het gezin volop van te genieten. Hun toekomstige keuken? Ze dromen van een gezellige en praktische ruimte, met een maximum aan opbergruimte en een inrichting die hen zicht geeft op de speelkamer van de kinderen... Kortom, een centrale plek waar het hele gezin graag samenkomt en geniet!

Stephanie's videoportret

1. Hun leven vóór ixina

Ouderwetse meubels, een weinig harmonieuze inrichting, verouderde elektrotoestellen… Stéphanie wou alles opnieuw doen om een volledig nieuwe omgeving te creëren en er een centrale en gezellige ruimte van te maken.

2.  Hun afspraak bij ixina

Stéphanie en haar partner werden verwelkomd in de winkel te Sint-Niklaas. Hun adviseur hielp hen bij het kiezen van de juiste materialen voor het werkblad, het toekomstige kookeiland, de grote elektrotoestellen en de afwerkingsopties. Vertrekkend van een 3D-plan konden ze zichzelf inleven en hun wensen verduidelijken ... Toen ze volledig tevreden waren, kregen ze een offerte die binnen hun budget paste!

3. Hun leven sinds ixina

Het nieuwe keukenmodel Moda heeft de leefruimte radicaal veranderd met zijn eigentijdse uitstraling die perfect past bij de sfeer van het huis. Het koppel koos voor een open keuken om contact te houden met de kinderen en altijd een oogje in het zeil te kunnen houden. Met haar nieuwe ruime werkblad bereidt Stephanie met veel plezier maaltijden voor haar grote gezin! Om de opbergruimte te optimaliseren, stelde hun ixina-adviseur hen het praktische Le Mans-meubel voor, een echte topper! Ten slotte geniet Stéphanie nog elke dag van haar favoriete elektrotoestel: de inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap van Bora.

Model Moda alpinewit - werkblad met decor Carrara-marmer.

Volg ons voor nog meer inspiratie