Onze werkbladen

Schillen, snijden, hakken ... Meer dan de helft van de tijd die in een keuken wordt doorgebracht, wordt besteed aan het bereiden van voedsel. Het is daarom essentieel om het juiste werkplan te kiezen.

 

Laminaat

Een werkblad in laminaat is beschikbaar in tal van kleuren, zodat je het helemaal op jouw smaak kan afstemmen. Bovendien is laminaat ook heel onderhoudsvriendelijk. En dat allemaal voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Meer dan 200 soorten afwerking beschikbaar.

X T R A

De gelaagde structuur van dit werkblad is heel dik, sterk en bestand tegen zwelling. Je kan de kookplaat en spoelbak vlak inbouwen op gelijke hoogte van je werkblad. Het ziet eruit als natuursteen of hout voor een bijzonder authentieke look.

 

4 kleuren beschikbaar.

Compact

Dit hogedruklaminaat is slechts 10, 12 of 20 mm dik. Het bestaat uit verschillende lagen kraftpapier die werden geïmpregneerd met hars waardoor het heel sterk is. Een model dat je een ruime keuze afwerkingen biedt zodat je een uiterst elegant resultaat verkrijgt.

 

Meer dan 60 soorten afwerking beschikbaar

Massief hout

Welke soort je ook kiest en hoe je het ook laat snijden, massief hout creëert altijd een warme sfeer. Een natuurlijk materiaal dat bovendien mooier wordt naarmate de tijd verstrijkt!

 

Meer dan 30 soorten afwerking beschikbaar.

Composiet

Composiet is even hard als steen en is tegen vrijwel alles bestand: vlekken, schokken, krassen. Een ideale partner om je keuken te beschermen, vooral wanneer je werkt met harde voorwerpen.

 

Meer dan 50 soorten afwerking beschikbaar.

Graniet

Deze gepolijste natuursteen is beschikbaar in tal van kleuren en nuances en is bijzonder gemakkelijk in onderhoud. Zo wordt je keuken extra duurzaam want dit materiaal is bestand tegen hoge temperaturen, krassen en schokken.

 

Meer dan 30 soorten afwerking beschikbaar

HULP BIJ HET KIEZENKRASSENSCHOKKENWARMTEZUREN, REINIVLEKKEN
Laminaat/XTRA++++++++++
Compact++++++++++++++
Hout+++++++++
Composiet++++++++++++++++
Graniet++++++++++++++++++
Keramiek+++++++++++++++++++++
Dekton®++++++++++++++++++++++
Glas+++++++++++++++++
Inox++++++++++++++++

Keramiek

Een chic materiaal dat tegen een stootje kan! Keramiek is elegant door zijn matte afwerking en geeft je keuken een verfijnde en unieke stijl. Uitzonderlijke kwaliteit waar je van geniet, dag na dag.

 

Meer dan 30 soorten afwerking beschikbaar.

Glas

Glad of frosted, transparant, mat of in de massa gekleurd… Wat je ook mooi vindt, glas voegt sowieso een onweerstaanbare toets soberheid, moderniteit en elegantie aan je werkblad toe. Tal van stijlen die je ook als accent kan toepassen als je dat wilt.

 

Meer dan 20 soorten afwerking beschikbaar

Dekton®

Dekton® is het resultaat van een technologie die grondstoffen van glas en porselein combineert. Het lijkt erg op keramiek. Dit materiaal is niet-poreus en heeft geen kleine foutjes waardoor het het meest bestand is tegen thermische schokken en intense hitte.

 

30 kleuren beschikbaar.

Inox

De keuze van professionals en dat is geen toeval! Hygiënisch, roest niet, bestand tegen hitte, in één stuk…Praktischer dan inox zal je niet snel vinden. Of je nu een sterrenchef of een zondagskok bent, laat je verleiden door zijn industriële look!

 

Het onderstel

Wat is jouw favoriet? Vierkant, rechthoekig, rond? In inox, aluminium, epoxy? Welk model je ook kiest uit ons ruime aanbod, jouw regelbare onderstel biedt een optimale stabiliteit voor je werkblad en verzacht ongelijkheden op de grond.