Onze inrichtingen

Onderkasten

Onderkasten kunnen worden afgestemd op jouw behoeften: lades, schuifblokken en wandplanken. Ze kunnen ook worden aangepast aan elke soort inhoud: bestek, potten, pannen...

 

Hoekkasten

Met hoekkasten win je enorm veel plaats omdat ze zelfs de kleinste ruimte slim gebruiken om de opbergruimte te optimaliseren.

 

Bovenkasten

Bovenkasten optimaliseren de hoogte onder het plafond in je keuken. Ze vergroten je beschikbare opbergruimte op een slimme en elegante manier.

 

Kolomkasten

Kolomkasten hebben een groot volume zodat je er je elektrotoestellen in kwijt kan of meer opbergruimte mee kan creëren dankzij de doordachte oplossingen.

 

Washok en bijkeuken

Wat als we het washok nu eens in de schijnwerpers plaatsten en echt persoonlijkheid gaven? Ontdek ons assortiment aan meubels die speciaal voor deze ruimte of de bijkeuken werden ontwikkeld. Win tijd en organiseer alles optimaal met de accessoires die het opbergen van apparaten en onderhoudsproducten vergemakkelijken!

 

Wandplanken

Open wandplanken zijn dankzij hun mooie oppervlak perfect om je voorwerpen, planten of favoriete accessoires te tonen. Ze maken je ruimte helemaal af. Praktisch en elegant. Origineel en trendy.