Moet u voor uw keuken meubels met of zonder handgrepen kiezen ?

Moet u voor uw keuken meubels met of zonder handgrepen kiezen ?

Heb je liever handvatten of geen handvatten? Handgrepen maken de stijl van keukenfronten en -kasten af, zij zijn hun signatuur. Rond, vierkant, mat of glanzend, onzichtbaar of afwezig... Het openingssysteem van jouw laden en kasten moet functioneel blijven en bij het meubilair passen. ixina geeft je alle details die je moet weten bij het kiezen van jouw keukenhandgrepen.

Greeploze fronten

Je hoeft niet na te denken over handgrepen. Deze geïntegreerde modellen passen zeer goed in een strakke en minimalistische inrichting. Hoewel het greeploze systeem discreet is, kan het op vele manieren worden ontworpen.

Profielen

De geanodiseerde aluminium profielen zijn verkrijgbaar in verschillende gelakte kleuren. Zij kunnen worden gebruikt om te contrasteren of te versmelten met de fronten in dezelfde toon. U kunt de personalisatie accentueren met verschillende gekleurde profielen om uw keuken een elegante toets te geven

Deuren met handgrepen

Gefreesde greep direct in de deur of met verborgen profiel achter? Dit systeem zal velen aanspreken. Met zijn praktisch nut en discretie kunt u uw keuken een sobere uitstraling geven.

Push and pull

Het meubel kan mechanisch of elektronisch worden geopend met een vingertop!

Fronten met handgrepen

Licht, puur of met karakter, handgrepen onderstrepen de persoonlijkheid van de keuken. Kies uit authentiek, industrieel, eigenzinnig, bohémien, kunstzinnig, kleurrijk, groot, middelgroot, klein, dun of dik. Van moderne tot traditionele keukenknoppen, er is voor elk wat wils.

De hedendaagse

Er is een indrukwekkende keuze aan vormen en kleuren. Rechthoekige en vierkante handgrepen zijn elegant en verfijnd. Ze zijn ook gemakkelijk vast te plakken. Horizontaal of verticaal, kies de optie die het beste bij jouw past!

De authentieke

Geef jouw keuken een sterk karakter met handgrepen die helemaal passen bij de stijl van jouw keuken. Een houten handvat om de fronten van een authentieke keuken te verhogen en te accentueren. Of waag een contrast tussen zwart en wit voor een nog elegantere look.

Profielen op deuren

Ze worden aan de boven- of zijkant van de deuren geplaatst en zijn zowel stijlvol als discreet. Maak van jouw keuken een echt kunstwerk: integreer vlakke, constrasterende handgrepen in jouw fronten. Of, met een slanke groef, passen ze perfect in het decor.

De knoppen

Perfect voor fans van vintage of bohemien sferen, keukenknoppen zijn terug in kracht. Rond of schelpvormig, vol charme, zullen deze handgrepen ook een onconventionele toets geven aan een hedendaagse keuken. Zij brengen ook een vleugje zachtheid en evenwicht in strenge sferen.

Het kiezen van materialen voor de handgrepen van jouw keukenkast

Creëer een harmonie naar jouw imago of combineer verschillende materialen voor een wow-effect!

Metaal

Grepen van roestvrij staal, smeedijzer of aluminium zijn modern en hebben een eerder industriële stijl. De zeldzamere gouden of koperen modellen verwarmen de sfeer met grote elegantie, vooral op donkere gevels.

Hout

Houten jandgrepen voelen aangenaam aan. Ze hebben een cocooning kwaliteit die een warme en authentieke atmosfeer creëert.

Inspiratie & advies

Bekijk al onze inhoud

We blijven aan je zijde

 

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden

 

 

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

 

 

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

 

 

 

Financieringsoplossingen op maat van je behoeften