Ecologische verantwoordelijkheid
Bijgewerkt op 28 May 2024

Ecocheques: een slimme zet voor het realiseren van je droomkeuken!

Wist je dat je bij ixina jouw keuken kunt kopen met je ecocheques? Een handige tip die je portemonnee kan helpen, want al onze keukens zijn PEFC-gecertificeerd en getuigen van ons engagement voor de bescherming van bossen. We leggen het je graag uit!

Wat is het PEFC-label?

Het Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) is een boscertificeringsorganisatie die garandeert dat houtproducten afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen. Dit internationale label staat voor kwaliteit en milieuvriendelijkheid, en zorgt ervoor dat bossen worden beheerd op een manier die hun biodiversiteit, productiviteit en regeneratiecapaciteit behoudt.

Door te kiezen voor een PEFC-gecertificeerde keuken draagt u bij aan het behoud van bossen en de strijd tegen ontbossing, terwijl je profiteert van hoogwaardige producten.

Waarom kiezen voor een PEFC-gecertificeerde keuken bij ixina?

Kiezen voor een PEFC-gecertificeerde keuken bij ixina betekent verantwoord kiezen zonder concessies te doen aan stijl, functionaliteit of duurzaamheid.

Onze keukens zijn ontworpen met materialen uit duurzaam beheerde bossen, waardoor je jouw droomkeuken kunt realiseren en tegelijkertijd bijdraagt aan de bescherming van het milieu.

Bovendien passen onze moderne en gevarieerde designs bij elke smaak en behoefte, met talloze mogelijkheden om je culinaire ruimte te personaliseren.

Gebruik je ecocheques bij ixina

Wist je dat je je ecocheques kan gebruiken om jouw nieuwe keuken te kopen?

Ecocheques zijn een uitstekende manier om verantwoorde en duurzame aankopen te financieren. Ze worden doorgaans door werkgevers verstrekt om milieuvriendelijke aankopen te stimuleren.

Bij ixina accepteren wij deze ecocheques voor ons volledige assortiment PEFC-gecertificeerde keukens, zodat je jouw project op een ecologische en economische manier kunt realiseren.

Een ecologische en verantwoorde aanpak

Bij ixina stopt ons engagement voor het milieu niet bij de PEFC-certificering. We streven er ook naar onze ecologische voetafdruk te verkleinen in elke fase van de productie, van de materiaalkeuze tot de fabricage en levering.

We werken samen met leveranciers die onze waarden delen en zich inzetten voor duurzame praktijken. Door te kiezen voor ixina, steunt je een bedrijf dat duurzaamheid centraal stelt.

Kom onze reeks PEFC-gecertificeerde keukens ontdekken en gebruik je ecocheques voor een verantwoorde aankoop. Maak een afspraak met een van onze adviseurs en realiseer je keukendroom met ixina!

De informaties in dit artikel zijn geldig wanneer het artikel gepubliceerd word. Sommige afbeeldingen zijn niet meer beschikbaar in het huidige assortiment. Uw adviseur zal u naar een gelijkaardig model in de winkel kunnen verwijzen.