Hoe kies je jouw afzuigende kookplaat?

Hoe kies je jouw afzuigende kookplaat?

Je hebt het waarschijnlijk al ergens gezien! De huidige trend op het gebied van elektrotoestellen is ongetwijfeld de afzuigende kookplaat. Wat een geweldig idee om koken en afzuigen te combineren! Of het nu is om ruimte te besparen, het zicht vrij te maken of efficiënter te werken, deze kookplaat voldoet aan vele behoeften. Deze koopgids legt uit waarom.

Hoe werkt een afzuigende kookplaat?

De kookplaat is compacter dan een traditionele kookplaat. Geuren en dampen kunnen rechtstreeks aan de kookbron worden onttrokken. Het afzuigsysteem wordt automatisch of met de aanwezigheid van een startknop geactiveerd. In de eerste plaats moet ervoor worden gezorgd dat de kook- en zuigonderdelen van het apparaat efficiënt zijn, wil het apparaat effectief zijn. De kwaliteit van het een of het ander mag niet worden aangetast. Of het nu voor evacuatie of recycling is, u moet aandacht besteden aan de kwaliteit van de filters. Niet te dun en niet te dik, u moet de juiste balans vinden zodat ze voldoende vet uitfilteren, maar de motor niet verstoppen. Aangezien de kookplaat met geïntegreerde afzuigkap luid en snel moet aanzuigen, kan hij meer lawaai maken. De kracht van de kap heeft verschillende snelheden. Daarom is het belangrijk dat deze is uitgerust met een geluiddemper, een goed gemaakte behuizing en stillere motoren. Om te weten hoe luid het is, kijk je naar de decibels (dB).

Waarom kiezen voor een kookplaat met afzuigkap?

Esthetisch gezien geeft de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap een slanke stijl aan jouw keuken. Maar het is vooral om zijn technische kwaliteiten dat hij je zal verleiden.

De esthetische keuze

Heb je een kleine keuken en ben je op zoek naar een ruimtebesparende oplossing? De inductiekookplaat kan worden gebruikt om opslagruimte te besparen. In een keuken met een centraal eiland biedt een inductiekookplaat ook een duidelijk zicht op jouw keuken. Hij vervangt de kap, die veel ruimte inneemt.

De keuze van innovatie

De inductiekookplaat is verkrijgbaar in 3- of 4-pits formaat. Je hoeft het met vet en stof gevulde rooster in de kap niet schoon te maken. Even afvegen en jouw keuken is weer schoon. Om nog maar te zwijgen van de afwezigheid van dampen of vettige dampen bij het koken van voedsel. De ruimte is gezond en je eten kookt perfect. Voordeel/nadeel : + dampen en geuren worden verwijderd dankzij innovatieve technologie - hoge prijs

Voor welk soort koken ?

Voor welk type koken je ook kiest, de inductiekookplaat met afzuigkap biedt je echte kookkwaliteit. Deze kookplaat met geïntegreerde afzuigkap is geschikt voor alle soorten koken. Dit innovatieve systeem combineert design en functionaliteit voor een perfecte bereiding van al jouw gerechten. De vermogensregeling van de kap is in deze nieuwe technologie geïntegreerd. Inductiekoken is het meest voorkomende type fornuis met een afzuigkap. Hij is krachtiger, sneller en veiliger. Hij verbruikt ook minder energie dan een keramische kookplaat. Heb je meer informatie nodig? Maak een afspraak met een van onze adviseurs om de beste keuze te maken voor een kookplaat voor jouw keuken.

Inspiratie & advies

Bekijk al onze inhoud

Onze partners We werken met de grootste merken om efficiëntie en tevredenheid te garanderen

We blijven aan je zijde

 

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden

 

 

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

 

 

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

 

 

 

Financieringsoplossingen op maat van je behoeften