Decoratie / accessoires
October 2020

Keukendeurtjes vervangen? Niet doen!

Zijn de deurtjes van je keukenkasten aan vervanging toe? Denk dan goed na vooraleer je ze gaat vervangen. Ons advies: vergewis je vooraf goed van het prijskaartje, want dat zou weleens een hoger eindbedrag kunnen vermelden dan je had gedacht. En loont het dan nog wel de moeite om te investeren in nieuwe keukendeurtjes?

Keukendeurtjes vervangen: redenen genoeg

Meestal zijn de redenen om keukendeurtjes te vervangen dezelfde:

  • Hun uitstraling is gedateerd, waardoor je keukenkastjes niet meer bij je woningstijl passen.

  • De handgrepen op de kastdeurtjes zijn verouderd of beschadigd.

  • De frontjes zelf zijn beschadigd of verkleurd door de zon.

  • Je wil je keukenkastjes gebruiksvriendelijker indelen of beter benutten en ze een volledige make-over geven.

Waarom je je keukendeurtjes beter niet vervangt

Toch loont het meestal niet de moeite om je keukendeurtjes te vervangen. Je pakt het best meteen de volledige keuken aan. Want als je kastdeurtjes verouderd zijn, zijn de kastjes zelf dat wellicht ook. Waarom dan niet in een moeite door het geheel aanpakken? Dat levert je heel wat voordelen op – niet in het minst het plezier van een gloednieuwe keuken – en de totaalprijs zal niet zoveel verschillen van de prijs voor het vervangen van de keukendeurtjes.

Nieuwe keuken

Overtuigd van de voordelen die een nieuwe keuken – inclusief nieuwe keukendeurtjes uiteraard – je zal opleveren? Laat je dan bijstaan door een expert, die jouw droomkeuken uittekent en ervoor zorgt dat ze esthetiek koppelt aan ergonomie en gebruiksvriendelijkheid. Laat je voor de inrichting van je keuken alvast inspireren door de trends die dit jaar volop opgang maken: milde kleuren, slimme oplossingen (kooktutorials bekijken op je tablet tijdens het koken: moet kunnen) en metalen details maken jouw keuken helemaal hip.

De informaties in dit artikel zijn geldig wanneer het artikel gepubliceerd word. Sommige afbeeldingen zijn niet meer beschikbaar in het huidige assortiment. Uw adviseur zal u naar een gelijkaardig model in de winkel kunnen verwijzen.