Hoe kies je de juiste keukenaccessoires?

Hoe kies je de juiste keukenaccessoires?

Bij de keuze van uw toekomstige keuken gaat het niet alleen over kleuren en meubilair. 

Bij IXINA vindt u veel slimme accessoires die uw dagelijks leven gemakkelijker maken. 

Wij hebben een ruim assortiment discrete stekkers en stopcontacten om uw toestellen aan te sluiten, alsook een ruim assortiment voetjes, afvalbakken en oplossingen om uw werkblad of muren te beschermen. 

Honderden accessoires zijn beschikbaar, aarzel dus niet om contact op te nemen met onze verkopers om van uw keuken een echte plaats van gezelligheid te maken.

Voor een geconnecteerde keuken (stopcontacten)

In de keuken schenk je best voldoende aandacht aan de stopcontacten en waar die moeten komen. Naast je broodrooster, je koffiezetapparaat en je keukenrobot, moeten immers ook al je andere toestellen makkelijke toegang krijgen tot stroom. ixina biedt je hiervoor tal van oplossingen, zoals inbouwstopcontacten. Die zijn zowel esthetisch als handig.

De Eight-stekkerdoos heeft een draaiende afsluitklep. Deze gaat eenvoudig open als je op het midden duwt.

De Cizo-stekkerdoos wordt in het werkblad vlak ingebouwd. Met een simpele druk op de klep opent de stekkerdoos met 2 stopcontacten en 2 USB-aansluitingen.

De AUTOMATICK-stekkerdoos heeft een elektrische motor en is uitgerust met 2 stopcontacten en 2 USB-aansluitingen. Dankzij de QI-technologie kan je je gsm draadloos opladen door hem eenvoudigweg op de stekkerdoos te plaatsen.

Je eethoek inrichten

FormeOntdek onze ruime keuze poten in verschillende afwerkingen en hoogtes: eenvoudige vierkante poten, ronde poten en zelfs telescopische poten. ixina heeft ook poten waarmee je een eettafel kan maken die bij je werkblad past. Dit kan zowel met een centrale poot als met een onderstel op het uiteinde van je keukeneiland.

Stalen poot met zwarte epoxycoating. Tafelpoten zijn zonder meer de ‘finishing touch’ als je je interieur inricht.

Stopcontact dat rechtstreeks in de tafelpoot geïntegreerd is.

 

Matzwarte tafelsteun, verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Afval sorteren

In onze winkels vind je een ruime keuze aan vuilnisbakken voor selectief sorteren en afvalemmers in alle formaten. Het is zonder twijfel het meest gebruikte accessoire in de keuken.

Vuilnisbak voor selectief sorteren, inhoud 30 liter (2 x 15 liter) met een houder van 40 cm.

Roestvrij stalen afvalemmer, ingebouwd in het werkblad.

Lade met 2 vuilnisbakken (1 x 30 liter en 1 x 19 liter) met deksel en een compartiment van 1 x 30 liter.

Je werkblad beschermen

Als je een kookplaat op je keukeneiland hebt en je wilt spatten op het werkblad voorkomen, dan is een scheidingswand het ideale accessoire. Als je een laminaat werkblad hebt, kan je een gerecht dat net uit de oven komt niet op het laminaat plaatsen. Laminaat is immers niet bestand tegen hoge temperaturen zoals die van een gloeiend hete ovenschotel. Om je werkblad in perfecte staat te houden, hebben we onderzetters om op het werkblad te lijmen. Of nog: een plaat in graniet, keramiek of Dekton die in het werkblad geïntegreerd wordt. Deze plaat is bestand tegen hoge temperaturen, maar kan ook dienen als snijplank.

Scheidingswand voor een keukeneiland in helder glas met roestvrijstalen houders.

Onderzetter in zwart roestvrijstaal, voor op het werkblad.

Deze snijplank wordt in het werkblad ingebouwd, zodat je er rechtstreeks op kan snijden of een warme schotel op kan plaatsen. Zo hoef je er geen onderzetter of snijplank meer bij te nemen.

Inspiratie & advies

Bekijk al onze inhoud

Onze partners We werken met de grootste merken om efficiëntie en tevredenheid te garanderen

We blijven aan je zijde

 

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden

 

 

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

 

 

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

 

 

 

Financieringsoplossingen op maat van je behoeften