Een eethoek toevoegen aan je keuken.

Een eethoek toevoegen aan je keuken.

De keuken bleef lange tijd beperkttot de plaats waar maaltijden bereid werden. De afgelopen drie decennia is ze echter een echte leefruimtegeworden.Ongeacht de groottevan je keukenis het altijd mogelijk om een eethoek toe te voegen.Hiervoor bestaan er steedsslimmere oplossingen en volstaat eenbeetje fantasie.Bij ixina staan we klaaromje te helpendeze ruimte in je keuken te integreren op eengebruiksvriendelijke manier.Er zijn meerdere indelingen mogelijkdie de functionaliteiten de vloeiende doorstromingniet belemmeren.Hiervoor hebben we tal vanaccessoires, onderstellen, consoles, beugels, ...waarmee we een eethoekkunnen creëren volgens jouwbehoeften en rekening houdend met de beperkingen van de ruimte.Welk ontwerp kies jij voor jekeuken?

Een eethoek als verlengstuk van het werkblad van je keukeneiland.

Je kan je keukeneiland uitbreiden enzo een eethoek maken. Dat kan meteen poot of met eenondersteldat bij jewerkblad past.Bij ixina hebbenwe een groot aantal poten met verschillende vormen, hoogtesen afwerkingen.

Een eettafel in perfecte harmonie met je keuken.

Je kanperfect een tafel in je keuken integreren door een blad te kiezendat past bij dat van de keuken of de open nissen.Bij ixina hebben we hiervoor veel accessoires, zoals beugels om tafelbladen te monteren zodat ze tegen een stootje kunnen.

Een toog of een snackhoek

Een toogis zeer praktisch in een kleine keuken. Hij wordtverhoogd dankzij rechte of schuine barconsoles,enhiervoor zijn ervele modellen en afwerkingen beschikbaar.In combinatie metenkelekrukken kan je er met een paar gasten lunchen of dineren.Ook in een veel ruimere keuken en met een groter werkblad kan je dit “tooggevoel”bereiken.

Een open keuken die uitgeeft op het salon of de woonkamer

Als je een grote en open keuken hebt die uitgeeft op de rest van de woonkamer, dan kan een grootwerkblad als tafel dienen.Je kandeze oplossing ookmeteen gebruiken om jekeuken van de eetkamer af te scheiden zonder gebruik te maken van een scheidingswand. Het is de tafel die deruimte afbakent.Slim gezien, toch?

Een krappe ruimte

Om een kleine ruimte in te richten, moet je elkhoekjeervan benutten. Bij deze realisaties wordt het werkblad uitgebreid en kan je dankzij een verstelbare kruk eten in een beperkte ruimte voor een al even beperkt budget.

Inspiratie & advies

Bekijk al onze inhoud

We blijven aan je zijde

 

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden

 

 

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

 

 

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

 

 

 

Financieringsoplossingen op maat van je behoeften