Onze ovens

Welk type oven moet u kiezen op basis van uw gebruik? Kookmodus, reinigingssysteem, geavanceerde functies ... Onze adviseurs helpen u bij het kiezen op basis van uw behoeften. Heteluchtoven, pyrolyseoven, stoomoven of microgolfoven: we hebben meer dan 200 referenties zodat u altijd het model vindt dat perfect in uw keuken past.

De bereidingswijze

Hete lucht, ventilatie, stoom, lage temperatuur, combi…Kook wat je lekker vindt dankzij de verschillende bereidingswijzen van onze selectie ovens!

Het reinigingssysteem

Als je vaak gerechten op hoge temperatuur bereidt (180 °C) kies dan voor een zelfreinigende oven (met pyrolyse) om het vuil te verwijderen.

Het openingssysteem en de beschikbare ruimte

Kies een oven die perfect past bij de opstelling van je keuken dankzij de talrijke afmetingen, van 45 tot 60 cm hoog.

 

HULP BIJ HET KIEZEN++++++INNOVATIE/ ECOLOGISCH KOKEN
BereidingswijzeOnderwarmte/ bovenwarmteHeteluchtCombi microgolf of stoomStoom lage temperatuur
ReinigingManueelZelfontvettend/katalyseZelfreinigend/pyrolyseHydrolyse
Programma’sBegin en einde van de bereidingAanbeveling voor de temperatuurVooraf geprogrammeerde receptenVia smartphone
AccessoiresDiepe bakplaatUittreksysteemBaksondeSous-vide

Accessoires, oplossingen om je het leven gemakkelijk te maken

Het geheim van een geslaagd gerecht schuilt niet alleen in de kwaliteit van de producten maar ook in een perfecte cuisson! Om je te helpen als een professionele chef te bakken is er een onmisbaar en heel erg praktisch instrument: de baksonde. Met deze keukenthermometer kan je tot op de graad meten hoe warm het is binnenin het gerecht dat je bereidt. Dankzij het uittreksysteem kan je zacht en stabiel te werk gaan als je schotels in en uit de oven neemt.

 

Mat of glanzend zwart

Kies elektrotoestellen die bij je behoeften passen, maar ook bij je smaak. Je kan kiezen uit tal van afwerkingen en looks.