keukenbudgetten
Gepubliceerd op 11 September 2020
Bijgewerkt op 11 September 2020

Een budgetvriendelijke keuken? Het kan!

De keuken neemt steeds vaker een belangrijke en centrale plaats in onze woning in. Je gaat dan ook niet over één nacht ijs bij de keuze of renovatie ervan. Deze vijf tips kunnen je helpen om je droomkeuken te verwezenlijken én binnen je budget te blijven.

1.Stel een strakke maar realistische planning op

Zoals voor vele zaken, is een goede voorbereiding cruciaal. Lijst op wat voor jou belangrijk is in de keuken: ruimte, toestellen, opbergruimte, … Maak een strakke planning op van wie wanneer aan de slag kan. Zo verlies je geen kostbare tijd en blijf je binnen het vooropgestelde budget.

2. Vergelijken loont

Als je een grondplan hebt opgesteld, kun je tal van keukenstijlen vergelijken. Leg gerust je grondplan voor aan een medewerker van de keukenwinkel en vraag zo veel mogelijk informatie. Vertrouw op een goede adviseur, zijn jarenlange ervaring zal je helpen bij het samenstellen van je keuken.

3.Toestellen aanschaffen

In je planning heb je opgelijst welke toestellen belangrijk zijn voor je keuken. Door alternatieven te bekijken, kun je heel wat geld besparen, zonder echt te moeten inboeten op comfort of kwaliteit. Ook hier kan de winkeladviseur je bijstaan met goede raad.

4.Een extra toets

Als je een keuken gekozen hebt binnen je budget kun je ze een extra toets geven door met lichtaccenten te spelen. Een richtlicht op je kookeiland, een dimlicht of ledverlichting geven een verrassende trendy look aan je keuken. Ook een likje verf kan je nieuwe keuken meer tot z’n recht laten komen.

5.Voor eigen rekening

Je kunt zelf een heel stuk van de voorbereidingen voor de plaatsing van je keuken voor eigen rekening nemen, zoals het uitbreken van je oude keuken. Check welke oude toestellen je nog kan doorverkopen. Je kunt er nog een mooi bedrag voor krijgen. Als je vragen hebt over je plan, aarzel niet om een bezoekje te brengen aan een van onze winkels in je buurt. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen!

De informaties in dit artikel zijn geldig wanneer het artikel gepubliceerd word. Sommige afbeeldingen zijn niet meer beschikbaar in het huidige assortiment. Uw adviseur zal u naar een gelijkaardig model in de winkel kunnen verwijzen.