Welk klein elektro kiezen voor jouw keuken?

Welk klein elektro kiezen voor jouw keuken?

Van het maken van warme dranken, tot het hakken van groenten, tot het kloppen van eieren... Van ontbijt tot diner tot dessert, kleine apparaten zijn er om jouw leven gemakkelijker te maken. Ze worden steeds veelzijdiger om mee te kunnen gaan met de laatste culinaire trends. Voor jouw comfort en plezier begeleidt ixina je bij uw keuze van kleine toestellen uit haar modern en esthetisch gamma.

Kleine elektrotoestellen voor koken en bereiden

Snijden, opwarmen, mengen! Zorg dat je altijd de juiste spullen bij de hand hebt om het eten gemakkelijker te maken.

De robots

De keukenrobot is een echte culinaire assistent en suddert jouw gerechten op betrouwbare wijze. Voeg gewoon de ingrediënten toe en programmeer het. Je bent dan vrij om jouw gang te gaan tijdens de voorbereiding.

Mengers en mixers

Smoothies of heerlijke cocktails, verwen jezelf met de blender. Hij verplettert jouw ijsblokjes en mengt fruit en groenten om jouw favoriete drankjes te maken. Sommige blenders kunnen zelfs jouw ingrediënten tegelijk koken. Handig voor het maken van soepen en smoothies.

De essentiële ontbijtspullen

De smakelijke geur van toast en koffie dringt jouw keuken binnen met de ontbijtset. Met jouw kleine elektrotoestellen begin je je dag goed! Broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, citruspers of sapcentrifuge, ixina verwent je 's morgens.

De broodrooster

Het onmisbare om jouw ontbijtbrood op de traditionele manier te roosteren of jouw sandwichbrood voor een snack. Sommige broodroosters kunnen ook worden gebruikt om jouw panini's en bruschettas of jouw croque-monsieur op zondagavond te roosteren.

De koffiemachine

De capsuleermachines zijn zeer praktisch en bereiden alle soorten warme dranken. Het hele gamma koffie, natuurlijk (van espresso tot macchiato), maar ook mate, muntthee, chai thee of warme chocolademelk... Het enige wat je moet doen is een capsule inbrengen. Bij Bean-to-cup machines, die duurder zijn in aanschaf, zijn er geen capsules nodig en de smaak van de koffie is anders omdat de bonen rechtstreeks door de machine worden gemalen. Welkom bij de profs!

De waterkoker

In roestvrij staal, glas of kunststof, bedraad of draadloos, met of zonder programmeerbare temperatuur... de modellen van de waterkoker verwarmen jouw thee of water optimaal. En met elegantie. Afhankelijk van de grootte, kunnen ze 500 ml tot 3 liter bevatten

Citruspers

Als je vers fruitsap wilt persen voor het hele gezin, gebruik je best snelle en efficiënte toestellen. Met een vermogensbereik van 60 tot 120 watt is de elektrische sapcentrifuge de perfecte bondgenoot voor jouw ochtend.

De sapcentrifuge

Gezonde eters zullen de sapcentrifuge waarderen voor de eenvoudige bereiding van vitaminerijke drankjes. Je kan ook heerlijk natuurlijk ijs maken met dit apparaat.

Kleine elektrotoestellen om te bakken

Wil je knapperige, fruitige taarten bakken, onweerstaanbare chocoladefondants of luchtige cakes? Rust jezelf uit met al het keukengerei dat je nodig hebt om met gemak heerlijke gebakjes te bereiden! Onder de onmisbare accessoires, vindt u deegblenders en elektrische mixers.

Deegblender

Het zorgt voor een homogeen mengsel van jouw bereidingen. Je kan er ook jouw zanddeeg en bladerdeeg mee kneden, of eiwitten mee opkloppen. De multifunctionele keukenmachine is zelfs uitgerust met accessoires voor het snijden, raspen of hakken van jouw ingrediënten. Brood-, pizza- en briochedeeg zijn ook kinderspel.

Electrische mixer

Klop eieren, slagroom of botercrème op met de elektrische mixer. Het zal je veel moeite en kostbare tijd besparen.

Inspiratie & advies

Bekijk al onze inhoud

Onze partners We werken met de grootste merken om efficiëntie en tevredenheid te garanderen

We blijven aan je zijde

 

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden

 

 

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

 

 

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

 

 

 

Financieringsoplossingen op maat van je behoeften