Onze kookplaten
Welke kookmethode past het beste bij jouw manier van koken? Het draait allemaal om energie ... gas, elektrisch (inductie, glaskeramiek, gietijzer) of zelfs een mengsel, maar ook de vereiste van gebruik. Onze specialisten helpen u de kookmethode te vinden die bij uw levensstijl past.
De inductiekookplaat
Uiterst gemakkelijk, spaarzaam en snel: de inductiekookplaat verleidt zowel nieuwelingen als volleerde koks in de keuken. Met bovendien de garantie van maximale veiligheid!
Dankzij inductie kan je tot 60% energie besparen in vergelijking met een vitrokeramische plaat of gaskookplaat. Het is een flexibele plaat waarbij je het vermogen vanaf 50 W kan afstellen voor een optimaal resultaat.
Wist je dat?
Je kan trouwens de temperatuur tot op de graad instellen, maar dan enkel met inductie!
HULP BIJ HET KIEZEN | + | ++ | +++ | INNOVATIE/ ECOLOGISCH KOKEN |
---|---|---|---|---|
Energie | Aardgas | Vitrokeramisch | Inductie | Inductie |
Onderhoud | Glas | Vitrokeramisch glas | Glas | |
Kookcomfort | Wokplaat | Uitbreidbare kookzone | Bridgeplaat of flex kookzone/directe toetsen voor bepaalde functies (warmhouden, sudderen…) | Aangepast verbruik |
Kooksnelheid voor 2l water van 15 tot 90°C | +/- 10 min | +/- 8 min | +/- 4 min | +/- 4 min |
Veiligheid | Thermokoppel | Lichtje restwarmte | Vergrendeling knoppen | Anti-overloopbescherming |
De vitrokeramische plaat
De elektrische kookplaat met vitrokeramisch glas is uiterst eenvoudig te onderhouden en te gebruiken. Logisch dus dat hij zo in de smaak valt bij praktisch ingestelde koks.
Oplossingen op aardgas
Kookplaat op aardgas
Koken op aardgas is een vaste waarde en blijft ideaal voor wie van traditioneel koken houdt.
Het fornuis
Dankzij de verschillende ovens en grote kookplaat met veel kookzones, kan er een volledige maaltijd worden bereid in één keer. Braden, bakken, stoven, droogstoven… Het is een multifunctionele kookcentrale!