Onze kookplaten

Welke kookmethode past het beste bij jouw manier van koken? Het draait allemaal om energie ... gas, elektrisch (inductie, glaskeramiek, gietijzer) of zelfs een mengsel, maar ook de vereiste van gebruik. Onze specialisten helpen u de kookmethode te vinden die bij uw levensstijl past.

De inductiekookplaat

Uiterst gemakkelijk, spaarzaam en snel: de inductiekookplaat verleidt zowel nieuwelingen als volleerde koks in de keuken. Met bovendien de garantie van maximale veiligheid!

Dankzij inductie kan je tot 60% energie besparen in vergelijking met een vitrokeramische plaat of gaskookplaat. Het is een flexibele plaat waarbij je het vermogen vanaf 50 W kan afstellen voor een optimaal resultaat.

 

Wist je dat?

Je kan trouwens de temperatuur tot op de graad instellen, maar dan enkel met inductie!

HULP BIJ HET KIEZEN++++++INNOVATIE/ ECOLOGISCH KOKEN
EnergieAardgasVitrokeramischInductieInductie
OnderhoudEmailGlasVitrokeramisch glasGlas
KookcomfortWokplaatUitbreidbare kookzoneBridgeplaat of flex kookzone/directe toetsen voor bepaalde functies (warmhouden, sudderen…)Aangepast verbruik
Kooksnelheid voor 2l water van 15 tot 90°C+/- 10 min+/- 8 min+/- 4 min+/- 4 min
VeiligheidThermokoppelLichtje restwarmteVergrendeling knoppenAnti-overloopbescherming

De vitrokeramische plaat

De elektrische kookplaat met vitrokeramisch glas is uiterst eenvoudig te onderhouden en te gebruiken. Logisch dus dat hij zo in de smaak valt bij praktisch ingestelde koks.

Oplossingen op aardgas

Kookplaat op aardgas

Koken op aardgas is een vaste waarde en blijft ideaal voor wie van traditioneel koken houdt.

Het fornuis

Dankzij de verschillende ovens en grote kookplaat met veel kookzones, kan er een volledige maaltijd worden bereid in één keer. Braden, bakken, stoven, droogstoven… Het is een multifunctionele kookcentrale!