In mei kies je jouw exclusief voordeel: 21% BTW of plaatsing cadeau*
Ontdek onze badkamermeubels
Laat je inspireren door onze selectie
Ik ontdek
Harmoniseer je interieur
Je eetkamer in harmonie met je keuken
Ik laat me inspireren
Toegang tot je persoonlijke ruimte
Om je gepersonaliseerde project te maken en je afspraak voor te bereiden.
Ik log in
Creëer je eigen keuken op maat
Creëer de keuken van je dromen.
Ik begin eraan
Ons MVO-beleid
Laten we ons samen inzetten voor een betere toekomst!
Kom kennismaken
Vind de dichtsbijzijnde winkel
Ik zoek
Let op de afmetingen van je keuken: optimaal ruimtegebruik
De correcte plaatsing van je keuken ?
Heb je nog brood van eergisteren liggen? Of misschien wat zacht melkbrood dat niet zacht meer is? Perfect!
Ingrediënten: • Sneetjes brood of melkbrood • Melk • 1 of 2 eieren • Suiker
Klop in een diep bord het ei, de melk en de suiker door elkaar.
Dop je sneetjes brood er een voor een in. Hoe verser het brood, hoe minder lang je hoeft te doppen.
Bak vervolgens de sneetjes brood die in dit mengsel gedrenkt zijn in een pan met boter, 3 tot 4 minuten aan elke kant.
Serveer met suiker, ahornsiroop of zelfs ijs als je dat hebt liggen. Alles kan!
Ingrediënten: • 2 eieren • 2 el suiker • 125 gr bloem • 150 ml melk • 1 zakje suikervanille • 1 kl bakpoeder (optioneel) • 1 snuifje zout
Scheid de eidooiers van het eiwit.
Klop het eiwit met de hand tot schuim en gebruik een elektrische garde om de dooiers te kloppen met de melk, de bloem, de suiker en het zout. Schep het schuim van het eiwit onder dit mengsel door met een spatel.
Bak het geheel in een pan met boter.
Serveer met ahornsiroop, suiker, chocolade … of waar je maar zin in hebt!
Ingrediënten: • 150 gr suiker • 80 gr amandelpoeder • Eiwit van 3 eieren • 130 gr boter • 50 gr bloem
Laat de boter smelten en vervolgens afkoelen. Verwarm de oven voor op 200° C.
Meng suiker, bloem en amandelpoeder. Klop het eiwit tot schuim en voeg het toe aan je mengeling.
Meng hier tot slot je boter door.
Vul cakevormpjes tot ¾ met je deeg en stop ze 15 tot 20 minuten in de oven, afhankelijk van de grootte van je financiers.
Wil je weten of ze klaar zijn? Steek er dan een mes in. Als het mes er weer droog uitkomt, zijn ze klaar om van te smullen!
3 recepten zonder koken om je kinderen warm te maken voor de keuken!
Wat hoort er zoal thuis in een complete keuken?
De kunst van batch cooking voor een week zorgeloos koken
Zo tover je de smakelijkste gerechten uit je wokpan
Binnenkijken in de leefkeuken
Speculaas maken als een sterrenkok
4 tips om je landelijke keuken in te richten
3 snelle en makkelijke recepten voor een lekker tussendoortje
Je kleine keuken ten volle benutten: 3 tips
5 keukentips die je nooit meer vergeet
Lunchen ‘al fresco’, dat doe je zo
Liefde gaat door de maag: organiseer het perfecte valentijnsdiner
De informaties in dit artikel zijn geldig wanneer het artikel gepubliceerd word. Sommige afbeeldingen zijn niet meer beschikbaar in het huidige assortiment. Uw adviseur zal u naar een gelijkaardig model in de winkel kunnen verwijzen.