In mei kies je jouw exclusief voordeel: 21% BTW of plaatsing cadeau*
Ontdek onze badkamermeubels
Laat je inspireren door onze selectie
Ik ontdek
Harmoniseer je interieur
Je eetkamer in harmonie met je keuken
Ik laat me inspireren
Toegang tot je persoonlijke ruimte
Om je gepersonaliseerde project te maken en je afspraak voor te bereiden.
Ik log in
Creëer je eigen keuken op maat
Creëer de keuken van je dromen.
Ik begin eraan
Ons MVO-beleid
Laten we ons samen inzetten voor een betere toekomst!
Kom kennismaken
Vind de dichtsbijzijnde winkel
Ik zoek
Let op de afmetingen van je keuken: optimaal ruimtegebruik
De correcte plaatsing van je keuken ?
Is je keuken eindelijk geplaatst én ingericht? Dan popel je om je gloednieuwe keuken in gebruik te nemen. Daar laten we je niet aan beginnen zonder een portie keukenadvies. Wij verzamelden gouden keukentips. Van oma, jazeker. Maar ook van invloedrijke chefs en foodbloggers overal ter wereld. Pen en papier in de aanslag? Noteren maar!
Geen idee wat te koken vanavond? Álles smaakt, wanneer je het klaarmaakt in de oven met een snuifje zout en flink wat druppels goeie olijfolie erover. Soms mag er ook wat geraspte kaas over. Emmentaler, of gruyère.
Aan stress heb je geen boodschap in de keuken, zegt de Indiaas-Canadese chef Vikram Vij. Als je tijdens het koken ontspant, wordt je eten vanzelf lekkerder. En ziet het eindresultaat er niet helemaal uit zoals op de foto naast het recept? Je gasten zullen het je niet kwalijk nemen. Zij appreciëren de tijd en energie die je in je gerecht hebt gestopt!
Koken kun je op elke leeftijd nog leren. Zelfs de grote Julia Child was de dertig al voorbij toen ze zich in Parijs aan kooklessen waagde. Het enige wat je nodig hebt, is een portie geduld. En toewijding.
Wees niet te kwistig met kruiden. Koop goede, dagverse producten en laat de eerlijke smaken hun werk doen. Stoom je vis bijvoorbeeld eens in plaats van hem te bakken. Smaakt je gerecht toch wat te flauw? Bijkruiden met peper en zout kan altijd.
Je hoeft maar te scoren met één gerecht om je diner geslaagd te maken, zegt culinair journalist Mark Bittman. Heb je werk gemaakt van een stevige ovenschotel met lamsvlees of een traag pruttelende ristotto met paddenstoelen? Dan volstaat een eenvoudig slaatje als bijgerecht. Laat je hoofdschotel schitteren en hou de rest eenvoudig.
Binnenkijken in de leefkeuken
5 keukentips die je nooit meer vergeet
Je kleine keuken ten volle benutten: 3 tips
Liefde gaat door de maag: organiseer het perfecte valentijnsdiner
4 tips om je landelijke keuken in te richten
Zo tover je de smakelijkste gerechten uit je wokpan
Lunchen ‘al fresco’, dat doe je zo
Speculaas maken als een sterrenkok
Wat hoort er zoal thuis in een complete keuken?
3 recepten zonder koken om je kinderen warm te maken voor de keuken!
3 snelle en makkelijke recepten voor een lekker tussendoortje
De kunst van batch cooking voor een week zorgeloos koken
De informaties in dit artikel zijn geldig wanneer het artikel gepubliceerd word. Sommige afbeeldingen zijn niet meer beschikbaar in het huidige assortiment. Uw adviseur zal u naar een gelijkaardig model in de winkel kunnen verwijzen.