Nieuws Ixina
September 2021

ixi’Families : ixina wordt onderdeel van het dagelijks leven van 3 ambassadeurs familie

In een huis is de keukenzondertwijfel de favorieteplek van gezinnen. Daaromheeft ixina beslist om de belevenissen van 3 ixi’Families met jou te delen.

[Translate to Dutch:] ixi’families

Wie zijn die ixi’families?

De ixi’Families zijn 3 ambassadeurs die dromen van hun ideale keuken op maat om er geweldige momenten in door te brengen. Vanaf de keuze van het model en de materialen tot het dagelijkse leven in hun nieuwe ixina keuken, zullen de ixi’families hun ontwerp-en renovatieproject van begin tot einde delen! Gedurende het hele jaar door, zullen jullie het traject van deze gepassioneerde ambassadeurs kunnen volgen op onze Instagram en Facebook pagina.

Stéphanie, Jurgen en hun nieuw samengestelde gezin

Het koppel woont sinds kort in het nieuwe huis dat ze kochten. Met hun 4 kinderen heerst er altijd vreugde en een leuke sfeer in huis! Enige minpuntje: de keuken van hun nieuwe huis moet aangepakt worden. De toestellen zijn verouderd en er is te weinig plaats. Daarom wil de familie de keuken van top tot teen onder handen nemen en droomt ze al van een gezellige en functionele keuken die uitkijkt op de speelkamer van de kinderen.

 

Natalie en Yann: eenvoud, zowel op het bord als in de keuken

Sinds twee jaar staat Natalie graag in de keuken, en dan vooral om keto (ketogeen) te koken, met weinig koolhydraten! Deze culinaire uitdaging stimuleert het koppel om zichzelf te overtreffen om originele en heerlijke recepten te bedenken. Hun huidige keuken mist ruimte en organisatie. Daarom dromen ze van een functionele keuken met een groot werkblad om al hun culinaire uitdagingen aan te gaan! Zonder een kookeiland te vergeten.

 

Jonge moeder en haar zoon Victor

Daniela, tv-presentatrice, content creator en jonge moeder, jongleert met succes tussen haar gezinsleven en haar professionele activiteiten. Mama van de kleine Victor, met wie ze graag tijd doorbrengt in de keuken. Maar door de huidige staat van de keuken kunnen ze daar niet in alle rust genieten van hun gezinsmomenten. Zij wil vooral een veiligere en modernere keuken, zodat dit een volwaardige leefruimte wordt waar zij met Victor de lekkerste gerechtjes kan bereiden.

 

De informaties in dit artikel zijn geldig wanneer het artikel gepubliceerd word. Sommige afbeeldingen zijn niet meer beschikbaar in het huidige assortiment. Uw adviseur zal u naar een gelijkaardig model in de winkel kunnen verwijzen.