Onze keukenmodellen

Bij ixina zetten we alles op alles om voor jouw droomkeuken te zorgen. Dat doen we door ons assortiment zo breed mogelijk vorm te geven zodat je een ruime keuze hebt. Zelfs wanneer je nog geen flauw idee hebt over hoe je keuken eruit moet zien, kan je bij ons altijd inspiratie opdoen. Wij gaan enkel voor het allerbeste! De ideale keuken moet volgens ons: volledig aansluiten bij jouw noden. Jouw persoonlijkheid uitstralen. Functioneel zijn. Met andere woorden, een plak waar je graag vertoeft.

Voor/na: Jullie dromen zijn werkelijkheid geworden!

Plaats jezelf in de mooiste realisaties!

Keukenmodellen om ‘u’ tegen te zeggen

Als je van plan bent om een keuken te kiezen, zijn er heel wat zaken om rekening mee te houden. Allereerst kan je de stijl van jouw keuken bepalen.
Over het algemeen is er de klassieke keukenstijl en de moderne keuken. Eens je een stijl heeft gekozen, kan je beslissen over de materialen.
Ixina heeft verschillende afwerkingen voor keukens. Er zijn glanzende en matte keukens en keukens met hout en texturen.

Natuurlijk houdt de afwerking van een keuken veel meer in! Want ook werkbladen, spatwanden en opbergruimte zijn belangrijk.
Jouw ideale keukenmodel beantwoordt aan al jouw noden. Dat model is bovendien tegelijkertijd praktisch en functioneel.
Ontdek gauw wat ixina allemaal in petto heeft.

Meer lezen

Uw op maat gemaakte keuken

Na deze weliswaar korte inleiding over onze keukens is het mogelijk om u een beter beeld te geven over de keuken van uw dromen. Het is mogelijk om uw keuken volledig in te richten naar uw wensen en dus te personaliseren. Vergeet niet dat u zelfs kan beslissen over de kleinste afwerkingen: de dampkap, de kleur en het materiaal van de kraan en de soort wasmachine bijvoorbeeld.

Bekijk alle apparatuur